hausvise banner
12.04.2021

Hausvise ja Safetum yhteistyöhön 9.4.2021

Safetum ja Hausvise ovat solmineet yhteistyösopimuksen 9.4.2021. Yhteistyö mahdollistaa kaikille Hausvise – palvelua käyttäville isännöitsijätoimistoille ja taloyhtiöille suoran linkityksen Hausvise – palvelusta Safetumin paloturvallisuuden riskihavaintoihin, pelastussuunnitelmiin ja paloteknisten laitteiden huoltoihin.

”Tämä on jälleen jättiloikka Suomalaisten kotien paloturvallisuuden edistämisessä. Ajantasainen tieto on yhä nopeammin ja helpommin taloyhtiöiden asukkaiden, osakkaiden ja isännöitsijöiden saatavilla”, kuvailee Teemu Kajava, Safetumin toimitusjohtaja yhteistyön aloitusta.

”Yhteistyömme kuvastaa myös isännöintialalla käynnissä olevaa digitaalista murrosta. Kuvailisin nyt isännöintialalla olevaa tapahtumaketjua enemmänkin disruptioksi kuin muutokseksi. Niin nopeaa ja ennakkoluulotonta on isännöintialan digikehitys tällä hetkellä. Hattu päästä ja tästä tulisi pitää isompaakin meteliä”, iloitsee Kajava.

Kuka hyötyy Hausvisesta?

Hausvise helpottaa kaikkien taloyhtiön eri osapuolien arkea. Sen lisäksi, että Hausvise toimii isännöintitoimiston virtuaalisena työpöytänä, järjestelmän avulla voidaan myös automatisoida monia päivittäisiä isännöinnin toimia. Näin toistuvista työtehtävistä voidaan vapauttaa aikaa mm. akuuttien ja tärkeiden tehtävien hoitamiseen sekä asiakaspalveluun.

Isännöintitoimiston lisäksi Hausvise avaa henkilökohtaisen näkymän taloyhtiön asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille.  Tiedonhaku, viestintä ja asiointi on helppoa ja vaivatonta niin taloyhtiöön kuin omaan asumiseenkin liittyvissä asioissa.

Hausvise + Safetum pähkinänkuoressa

Hausvisen tavoin Safetum tarjoaa mahdollisuuden hahmottaa taloyhtiön kokonaistilanne entistä paremmin. Safetum tarjoaa näkyvyyttä erityisesti taloyhtiöltä vaadittuihin paloturvallisuuden osa-alueisiin kuten pelastussuunnitelmaan, havaittuihin tulipaloriskeihin ja suoritettuihin paloturvallisuuslaitteiden huoltoraportteihin.

Siksi Hausvise olikin Safetumille luonnollinen yhteistyötaho. Luonnolliseksi valinnaksi yhteistyön tekivät myös sen laajalle levinneisyys, tunnettuus ja suuri käyttäjäkunta. Näin yhteistyönä saavutettu erinomainen käyttäjäkokemus saadaan mahdollisimman monelle asiakkaallemme käyttöön. Yhteistyön avulla asiakkaidemme ei tarvitse enää kirjautua useampiin palveluihin, vaan tieto löytyy yhdestä kanavasta yhdellä kirjautumisella. 

Hausvise auttaa myös omalta osaltaan paloturvallisuuden ylläpitoa. Sen avulla isännöitsijät pystyvät kommunikoimaan taloyhtiöiden hallitusten ja asukkaiden kanssa tärkeistä paloturvallisuuden osa-alueista. Esimerkiksi päivitettyjen pelastussuunnitelmien saaminen asukkaiden tietoon ja saataville on helppoa ja nopeaa, koska kaikki osapuolet käyttävät Hausvisea aktiivisesti ja viestintä onnistuu mutkattomasti. Tällä tavoin Hausvise ja Safetum tukevat sekä täydentävät toisiaan.

Kaiken kaikkiaan Hausvisen ja Safetumin yhteistyö esiintyy asiakkaillemme suoraviivaisena ja vaivattomana. Se helpottaa arkea, edistää paloturvallisuutta ja lakisääteisten velvollisuuksien hoitamista.

www.hausvise.fi

www.safetum.fi

Lisätietoja

Petri Harjula

Myyntijohtaja, Hausvise

Festum Software Oy

petri.harjula@festum.fi

p. 040 868 4450


Teemu Kajava

Toimitusjohtaja

Safetum Oy

teemu.kajava@safetum.fi

p. 044 7257557

  

Lisää uutisia

Safetum turvaa selustasi

Oli kyse sitten kiinteistön pelastussuunnittelusta tai yrityksesi työturvallisuudesta, autamme kartoittamaan riskit ja viemään turvallisuuden aidosti uudelle tasolle.