Autoliike sai sertifikaatin ansiokkaasta turvallisuustyöstä

Jorma Mattinen ja Niko Peltonen, Autotalo Lohja Oy

Autotalo Lohja Oy:n satojen neliöiden liiketila on Mattisen perheen suurin kiinteistöinvestointi. ”Säännölliset pelastustarkastukset tuovat meille turvallisuuden tunnetta”, sanoo perheyrityksen toimitusjohtaja Jorma Mattinen.

Autoliikkeessä turvallisuudesta on huolehdittu alusta lähtien. ”Ennen hukuimme paperinippuihin ja niiden arkistoiminen vei turhia työtunteja”, Jorma Mattinen sanoo ja jatkaa, ”sähköinen palvelu nopeutti raporttien löytämistä ja nyt rinnallamme on kumppani, joka pitää meidät ajantasalla turvallisuudestamme.” 

Osa henkilökunnasta osallistui uteliaina mukaan ensimmäiselle pelastustarkastukselle. ”Maanläheinen ote pelastusvalvojan puheessa helpotti ymmärtämistämme kiinteistömme riskeistä. Opimme heti, mitkä ovat ympärillä olevat vaaratekijämme ja mihin meidän tulisi kiinnittää enemmän huomiota”, sanoo markkinointipäällikkö Niko Peltonen.                                                     

Työntekijöiden turvallisuus priorisoidaan ensimmäiseksi. ”Pidämme työntekijöidemme turvallisuudesta kokonaisvaltaisesti huolta turvallisuuskoulutuksilla ja ennaltaehkäisevällä turvallisuustyöllä”, Mattinen sanoo ja arvioi tulipalosta aiheutuvan taloudellisen riskin kohoavan yli 5 miljoonaan euroon, ”se olisi merkittävä omaisuusvahinko.”

Autotalo sai Turvallinen kiinteistö -sertifikaatin ansiokkaasta turvallisuustyöstä vuonna 2016.


Katso, onko taloyhtiölläsi tai liiketilallasi Turvallinen kiinteistö-sertifikaatti.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi