Finlands äldsta privata disponentbyrå Oy Estlander & Co. Ab förlitar sig på Safetum

Joakim Lönnqvist & Kenneth Seger & Peter Estlander, Oy Estlander & Co Ab

Oy Estlander & Co Ab, som grundades 1930, är Finlands äldsta privata disponentbyrå. Disponentbyrån, som i början skötte fyra husbolag, har under årtiondena vuxit till den ledande disponentbyrån i Helsingfors innerstad. Verkställande direktören i tredje led Peter Estlander betonar långsiktigt och pålitligt arbete som företagets viktigaste värde.

Arbetstiden minskade avsevärt efter att rapporterna hade överförts till en enda tjänst där helhetssituationen enkelt kunde granskas och delas”, säger Joakim Lönnqvist, som ansvarar för nyckelförvaltningen. ”Tjänsten har visat sig vara den bästa lösningen för våra kunder.”

Tekniska disponenten Kenneth Seger har deltagit i en säkerhetsinspektion med säkerhetsexperten. ”Vi gick runt och granskade de faktorer som främjar fastighetens säkerhet. I rapporten har jag tillgång till omfattande data med fotografier och anvisningar som jag återvänder till vid behov.”

”Arbetstiden minskade avsevärt efter att rapporterna hade överförts till en enda tjänst där helhetssituationen enkelt kunde granskas och delas.”

Säkerhetsindexet i rapporterna anger fastighetens säkerhetsnivå på skalan 0–100. “Indexet visar snabbt hur vi ligger till. Även små faktorer påverkar slutresultatet. På basis av rapporten från säkerhetsinspektionen kan vi reagera på de brister som bör korrigeras och höja fastighetens säkerhetsindex så mycket som möjligt.”

Peter Estlander minns hur det var att börja med disponentverksamheten. ”Jag började som disponent 1986 och verksamheten har förändrats helt sedan dess. Den manuella bokföringen har överförts till datorer och fastigheternas byggnadsbestämmelser har uppdaterats. Utvecklingen inom fastighetsteknik har påverkat disponentverksamheten mycket.”

“Den digitala världen stöder vår verksamhet så att vi hittar rätt tjänster. Vi vill bli av med pärmarna och övergå till moderna lösningar”, sammanfattar Seger.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi