Forenom majoittaa asiakkaansa paloturvallisesti

Iiro Eskelinen, maajohtaja, Forenom

Safetumin Pelastusvalvoja-palvelu on käytössä kaikissa Forenomin hotellikohteissa Suomessa. ”Turvallisuus on ihmiselle perusasia, lisäksi sen vaaliminen on kannattava sijoitus”, tiivistää Forenomin maajohtaja Iiro Eskelinen.

Forenom on johtava suomalainen majoitus- ja relocationratkaisuja tarjoava yritys. Forenom on toiminut jo vuodesta 2001 ja heillä työskentelee tällä hetkellä yli 250 asuntoalan rautaista ammattilaista. Viime vuosina se on kasvanut voimakkaasti, ja ravistellut markkinaa uudenlaisilla palveluillaan. Forenom toimii Suomessa valtakunnallisesti yli 20 paikkakunnalla ja sen palvelut kasvavat vauhdilla kansainvälisesti myös Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa.

Safetumin Pelastusvalvoja-palvelu on käytössä kaikissa Forenomin hotellikohteissa Suomessa. ”Turvallisuus on ihmiselle perusasia, lisäksi sen vaaliminen on kannattava sijoitus”, tiivistää Forenomin maajohtaja Iiro Eskelinen.

Uuteen asuntoon muuttaessa tai väliaikaisasumisratkaisuissa on tärkeätä tiedostaa hätäpoistumistiet ja toimintaohjeet hätätilanteisiin. Turvallisuusohjeet ovat asukkailla luettavissa Oma Pelastusvalvoja-verkkopalvelussa ympäri vuorokauden.

Suunnitelmien lisäksi kohteissa tehdään säännöllisesti pelastustarkastuksia ja turvallisuuskoulutuksia Safetumin Pelastusvalvojien toimesta. Koulutukset ohjaavat henkilökuntaa toimimaan oikein palohälytystilanteissa ja tarkastuksissa huomioidaan palolle altistavat riskitekijät ja havainnot. Turvallisuushavaintoihin voidaan reagoida nopeasti, sillä tiedot ilmoitetaan heti vastuuhenkilöille Oma Pelastusvalvoja-palvelun avulla.

”Pelastussuunnitelmien löytyminen verkosta ei riitä, vaikka sekin on parempi kuin satunnainen paperi pöytälaatikossa”, Eskelinen sanoo ja lisää ”paloturvallisuutta täytyy hoitaa konkreettisesti tekemällä työtä sen eteen. Mieltä lämmittää, kun tietää jonkun käyvän aktiivisesti seuraamassa.” 


”Jos et ole ammattilainen, kannattaa antaa muiden hoitaa. Vaikka perustaidot löytyisi, punnitse miten käytät aikasi. Keskity omaan ydintoimintaan ja tuottavaan työhön.” – Iiro Eskelinen, maajohtaja, Forenom


Tyypillisimmät paloturvallisuusriskit majoituspalvelukohteissa ovat Eskelisen mukaan ruoanlaiton yhteydessä tapahtuvat asiat. Ruoanlaitto ei kaikilla asukkailla ole ammattikokin tasolla – hellat ja muut kodinkoneet saattavat jäädä päälle. ”Ei tarvita kuin sanomalehtipaperi liedellä ja vahinkohuitaisulla liesi päälle niin se on siinä.”

Henkilökunta on ottanut Pelastusvalvoja-palvelun hyvin vastaan, mutta siihen suhtauduttiin alussa myös varauksella. ”Säästöjä haetaan kaikkialta, mutta talon palaminen – se vasta onkin kallista. Päivittäin palvelun kanssa tekemisissä olevat tietävät palvelun merkityksen”, Eskelinen kertoo.

Palvelu on helpottanut myös viranomaisvalvonnan kohdalla. ”Hektisessä arjessa on iso apu, kun joku on mukana muistuttamassa oikeina hetkinä ja helpottamassa velvollisuuksien hoitamisessa”, Eskelinen sanoo ja lisää, ”henkilökohtaisesti voin sanoa, etten olisi pärjännyt ilman.”     

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi