Hemmet är mer än väggarna omkring dig; det symboliserar det trygga och bestående i våra liv

Annika Öman & Jenni Määttä, Forenom Oy

Hotelloperatören Forenom har intagit en ledande position inom flexibla boendeuthyrningslösningar för företag i Norden och har sammanlagt 4000 boenden, 10 lägenhetshotell och 8 hostelanläggningar. Den svenska uthyrningskapaciteten växer kraftigt och kommer att tredubblas under 2017.

- Vi vill sticka ut från resten av branschen genom att skapa boenden med värme och hemtrevnad. Boendet utformas med utgångspunkten att det ska vara lätt för kunden att komma dit. För att hitta den rätta känslan i boendet måste alla faktorer bearbetas. Säkerheten prioriteras alltid högt, och trygghet är viktigt för att skapa en bra vistelse för kunden, säger företagets nordiska tjänstedirektör Jenni Määttä.

En ambitiös säkerhetskultur bidrar till en lugn och avslappnande miljö. Genom Safetums Brandskyddstjänster upprätthålls hotellens systematiska brandskyddsarbete (SBA), anläggningarnas säkerhetsindex uppdateras med regelbundna brandskyddskontroller och personalen kan uppmärksamma observerade risker med hjälp av den tillhörande mobiltjänsten.

- Tillsammans med Safetum bygger vi en enhetlig nordisk säkerhetskultur. Genom att bedöma risker och incidenter kan vi förebygga olyckor. Regelbundna analyser av fastigheternas säkerhetsindex är en viktig del av vårt interna kvalitetssäkringsprogram, berättar Forenom Sveriges projektledare Annika Öman.

- En fungerande säkerhetskultur är i grunden ett praktiskt värv som bygger på systematiskt brandskyddsarbete (SBA). Genom att ta hand om säkerhet, istället för olyckor - ser vi till att Forenoms kunder får en lugn och trivsam vistelse, avslutar Martin Bomström, brandskyddsrådgivare hos Safetum.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi