Holiday Club Resorts Oy minimoi työtapaturmia ja kehittää työturvallisuutta Safetum -mobiilipalvelulla

Anne Oravainen, hallintojohtaja, Holiday Club Resorts Oy

”Valitsimme jokaiseen hotelliimme käyttöön turvallisuushavainto-mobiilipalvelun edistääksemme ennaltaehkäisevää turvallisuustyötä”, kertoo Holiday Club Resorts Oy:n hallintojohtaja Anne Oravainen ja jatkaa, ”Safetumin mobiilipalvelun turvallisuushavainto-ominaisuus on tehnyt turvallisuudesta ennakoivaa, osaamme reagoida nopeasti riskitekijöihin.”

Turvallisuusriskit vaihtelevat työympäristön mukaan. ”Toimistotyöntekijöiden riskitilanteet poikkeavat luonnollisesti kylpylähenkilökunnan riskitilanteista", Anne Oravainen sanoo ja mainitsee työympäristön lisäksi myös työntekijöiden työaikojen vaihtelevan. ”Mobiilipalvelu helpottaa vuorovaikutusta vuorotyöläisten ja esimiesten välillä.”

Palvelun avulla ilmaantuneet turvallisuushavainnot tuodaan esille ja käydään yhdessä läpi. ”Näin pystymme reagoimaan riskitekijöihin etupainotteisesti muissakin kohteissamme.”

”Yhtiön sisäisissä foorumeissa keskusteltiin uudesta palvelusta ja vaihdettiin vinkkejä tämän käyttöön. Useat työntekijät ovat sisäistäneet turvallisuushavainnon ilmoittamisen merkityksen.”

Aiemmin jokaisessa hotellissa huolehdittiin turvallisuushavainnoista eri menetelmillä. Käytössä olivat paperiset versiot ja Excel-pohjaiset tiedostot. ”Se oli suorastaan ongelma, nykyään pystymme seuraamaan turvallisuutta suuremmalla mittakaavalla yhdestä osoitteesta. Se helpottaa työntekoamme ja henkilökunnan työhyvinvoinnin edistämistä.”

”Digin hyödyntäminen yrityksen turvallisuussuunnittelussa on nykypäivää. Vie hetken omaksua uudet työskentelytavat, mutta lopputuloksena on seurattu ja hallittu työturvallisuus”, Oravainen päättää.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi