Isännöitsijä, joka keksii ratkaisut asukkaita kuunnellen

Juhani Hujanen, isännöitsijä, Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy

Isännöitsijöitä vedetään kiireisessä arjessa paikasta toiseen ja heidän monipuolista asiantuntijuutta tavoitellaan päivittäin kymmenillä puheluilla ja sähköposteilla. ”Hektisessä arjessa Safetum helpottaa työtämme turva-asioissa, jolloin myös asukkaan turvallisuus tulee parhaiten huomioiduksi”, sanoo Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy:n isännöitsijä Juhani Hujanen.

Taloyhtiön kokonaiskuva koostuu pienistä palasista, jotka vaativat säännöllistä huolenpitoa ja seurantaa. Isännöitsijä Juhani Hujanen mainitsee huomanneensa, että turvallisuuteen kiinnitetään yleensä huomiota vasta silloin, kun jotain tapahtuu. ”Turvallisuutta tulee rakentaa tiedolla ja taidolla. Tarkempi asiantuntijuus puuttui, joten keräsin ammattitaitoisen porukan avuksi ympärilleni.

Hujanen työskenteli pitkään kansainvälisesti tietotekniikan parissa ennen isännöintiin siirtymistä. ”Bisnesmaailma ja isännöintimaailma eroavat paljon toisistaan. Isännöintimaailmaa ravistelisin rohkeudella ja uskalluksella kokeilla uusia työtapoja.”

Ensitöikseen Hujanen siirtäisi paperityöt verkkoon, mutta ei vähentäisi ihmisten kanssa kohtaamista. Säännölliset kohtaamiset lisäävät molemminpuolista tietoutta ja edistää taloyhtiön viestintää. ”Bisnesmaailmassa lähdettiin helposti sille tielle, että myydään asiakkaalle jotain, mitä heidän luullaan haluavan, eikä sitä mitä he tarvitsevat”, Hujanen sanoo ja jatkaa, ”asukkaiden kanssa keskustellessa tulee esille, mitä toimintaa ja muutoksia he todella kaipaavat.”

”Yhteistyökumppanissa tärkeintä on luottamus. Aion jatkaa pelastusvalvojille soittamista, että täällä taas teitä tarvitaan”, Hujanen naurahtaa.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi