Isännöitsijätoimisto Hanninen on nostanut kiinteistöjen pelastusturvallisuutta yli 20%

Tero Hanninen, Isännöitsijätoimisto Hanninen

Safetumin pelastusvalvojien suorittamien pelastustarkastuksien avulla pystymme seuraamaan turvallisuuden tilaa ja tarvittaessa toteuttamaan korjaavia toimenpiteitä. Kiinteistöjen turvallisuuden tilaa kuvaava turvallisuusindeksi on tukenut näkemystämme kiinteistöjen turvallisuudesta. Kiinteistöjemme turvallisuusindeksin keskiarvo oli yhteistyömme alussa noin 60 ja olemme nostaneet sen noin 80, joka on hyvällä tasolla.

Isännöitsijätoimisto Hanninen tuottaa laadukasta, ammattitaitoista sekä asiakaslähtöistä isännöintipalvelua pääosin espoolaisille taloyhtiöille ja pysäköintiyhtiöille. Yritys on perustettu vuonna 2004 ja isännöintiyrityksen paras suositus on tyytyväinen asiakas. Isännöintiyrityksen isännöitsijöillä on yli 35 vuoden kokemus isännöintialalta.


Pelastusvalvoja-palvelu antaa tukea ja turvaa sekä helpottaa isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen työtä. Pelastusvalvoja-palvelun avulla meidän ei tarvitse päivittää pelastussuunnitelmia, kun sen voi nyt tehdä verkkopalvelussa Safetumin pelastusvalvoja tai hallituksen jäsen. Pelastussuunnitelman jakaminen verkkopalvelun avulla on helpompaa. Tyypillisesti lähetämme turvallisuustiedotteen kaksi kertaa vuodessa. Syksyllä ja 112- päivänä sekä samalla muistutamme pelastusvalvoja-palvelusta asukkaille ja osakkaille. Verkkopalvelu on meille myös paikka, mistä seuraamme pelastuslain muutoksia, kertoo Isännöitsijätoimisto Hanninen isännöitsijä Tero Hanninen. 

Pelastusvalvoja-palvelun avulla kiinteistöjen turvallisuuspuutteet ja korjaustarpeet on saatu nostettua esille ja pelastusvalvojat ovat antaneet korjaus-suosituksia turvallisuuden kehittämiseksi. Taloyhtiöissä on nykyään puhuttu enemmän pelastusturvallisuudesta, kun asiat ovat nostettu esille. Isännöimiemme kiinteistöjen pelastusturvallisuus on parantunut pelastusvalvoja-palvelun avulla, toteaa isännöitsijä Tero Hanninen. 

Safetumin pelastusvalvojien suorittamien pelastustarkastuksien avulla pystymme seuraamaan turvallisuuden tilaa ja tarvittaessa toteuttamaan korjaavia toimenpiteitä. Kiinteistöjen turvallisuuden tilaa kuvaava turvallisuusindeksi on tukenut näkemystämme kiinteistöjen turvallisuudesta. Kiinteistöjemme turvallisuusindeksin keskiarvo oli yhteistyömme alussa noin 60 ja olemme nostaneet sen noin 80, joka on hyvällä tasolla. Turvallisuutta ylläpidetään jatkossakin pelastusvalvoja-palvelun avulla sekä kehitetään edelleen taloyhtiöiden hallituksien ja Safetumin kanssa, toteaa Hanninen tyytyväisenä. 

Jos taloyhtiössä nyt jotain sattuu, niin todennäköisesti pystymme osoittamaan, että taloyhtiön hallinto on tehnyt voitavamme pelastusturvallisuuden eteen. Pelastusvalvoja- palvelun avulla olemme voineet keskittyä ydin tehtäviin ja hallituksemme ovat ymmärtäneet, että ulkopuolisen asiantuntijan käyttäminen auttaa vastuukysymyksien selvittämisessä, päättää Isännöitsijätoimisto Hanninen isännöitsijä Tero Hanninen.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi