Isännöitsijäveljekset hereillä isännöintialan murrosvaiheessa

Jussi Suomela, isännöitsijä, Isännöintipalvelu E.Suomela Oy

Oululaisen perheyrityksen Isännöintipalvelu E. Suomela Oy:n takana ovat veljekset Janne ja Jussi Suomela. Isännöitsijätoimiston perustavoitteena on luoda asukkaalle mahdollisimman viihtyisä ja turvallinen ympäristö asua. E.Suomelan kohteissa käytetään monipuolisesti Oma Pelastusvalvoja-palvelua.

”Parasta isännöinnin arjessa on asioiden eteenpäin laittaminen. Sähköisillä palveluilla se on toki nopeampaa”, kertoo isännöitsijä Jussi Suomela. Kiireiseen arkeen digitaaliset työkalut toivotetaan tervetulleeksi helpottamaan työntekoa. 

”Asukkaiden turvallisuus on ehdottomasti tärkein periaatteemme.”

Pelastusvalvoja tekee kiinteistöön pelastustarkastuksen ja kirjaa kiinteistön riskit Oma Pelastusvalvoja-verkkopalveluun. Pelastustarkastuksella kootut tiedot siirtyvät vastuuhenkilöille ja auttavat isännöitsijää ennaltaehkäisemään vaaratilanteet sekä kehittämään asukkaiden turvallisuutta. ”Asiat eivät jää huomaamatta ulkopuoliselta ammattilaiselta. Isännöitsijällä ei ole aikaa seurata yhtä tarkasti turvallisuusriskejä.”

”Isännöintiala muuttuu koko ajan, tuudittautuessa vanhoihin toimintamenetelmiin tippuu nopeasti kyydistä.”

”Ala muuttuu koko ajan, tuudittautuessa vanhoihin toimintamenetelmiin tippuu nopeasti kyydistä” Jussi sanoo ja jatkaa, ”haistelemme jatkuvasti miten voimme hyödyntää uusia palveluita asumisen laadun parantamiseen.”

”Suosittelen vain parhaimpia palveluita eteenpäin, Oma Pelastusvalvoja-palvelua on ollut helppo kehua”, Suomela sanoo ja päättää, ”meidän lisäksi myös hallitukset ovat olleet tuloksiin erittäin tyytyväisiä.”

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi