Kluuvin kauppakeskus tavoittelee kiinteistövakuutuksissa parasta 5 luokkaa

Atte Köykkä, Senior Asset Manager, CBRE Global Investors

CBRE Global Investors on yksi maailman suurimmista kiinteistösijoitusyhtiöistä. Menestyksen avaimeksi yritys luettelee pitkäaikaisen ja uskollisen suhteen asiakkaisiin innovatiivisia ratkaisuja hyödyntäen. Safetumin Oma Pelastusvalvoja-palvelu on käytössä CBRE Global Investorin hallinnoiman rahaston omistamassa Kauppakeskus Kluuvissa.

”Turvallisuus on yksi kiinteistön perusasioista, sen vain täytyy olla kunnossa”, sanoo CBRE Global Investors:n Senior Asset Manager Atte Köykkä ja jatkaa, ”kiinteistön elinkaaren ja siihen sidotun pääoman sijoitussuunnitelmassa poikkeavien häiriötilanteiden ehkäisy on keskeisessä roolissa.”

CBRE Global Investors asettaa asiakkaat etusijalle ja pyrkii ylittämään heidän odotukset. ”Voimme osoittaa Oma Pelastusvalvoja-palvelulla mitatun turvallisuusindeksin avulla huolehtineemme kiinteistön turvallisuudesta. Ensimmäistä pelastustarkastuspöytäkirjaa silmäillessäni korjattavien toimenpiteiden määrä ei järkyttänyt, haluamme tietää rehellisen arvion korjaustyötä vaativista toimenpiteistä. Ulkopuolinen asiantuntija sparraa meitä näkemään riskitekijät näkökulmasta, joille olemme saattaneet itse ummistaa silmämme.

”Turvallisuus on yksi kiinteistön perusasioista, sen vain täytyy olla kunnossa.”

Köykkä kertoo, että Kluuvin Kauppakeskus tavoittelee kiinteistövakuutuksissa parasta 5 luokkaa. ”Vakuutusyhtiön auditoijat tarkastelevat kiinteistöä säännöllisesti. Pelastustarkastuksien avulla mitattu hyvä turvallisuusindeksi osoittaa osaltaan vakuutusyhtiölle, että olemme huolehtineet aktiivisesti turvallisuudesta”.

”Vastuullisesti hoidettu turvallisuustyö on yksi kiinteistöjohtamisen keino pitää sijoitettu pääoma turvassa”, Atte Köykkä päättää.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi