Koti on enemmän kuin seinät ympärilläsi; se luo turvallisuutta, pysyvyyttä ja on iso osa elämäämme

Jenni Määttä, palvelujohtaja, Forenom

Majoituspalveluyritys Forenom on saavuttanut johtavan aseman yritysmajoitussektorilla pohjoismaissa. Yhteensä 4000 huoneistoa, 10 huoneistohotellia ja 8 hostellia. Ruotsissa majoituskapasiteetti kasvaa vauhdilla ja tulee kolminkertaistumaan vuonna 2017.

-       Haluamme erottautua muista majoituspalveluyrityksistä luomalla kodin tunnelman majoituskohteisiimme. Koti valmistetaan siten, että asiakkaan on sinne helppo tulla. Tunnelman luomiseen panostetaan jokaisella osa-alueella. Turvallisuus on priorisoitu korkealle, asukkaiden majoituskokemusta ajatellen”, kertoo Forenomin palvelujohtaja Jenni Määttä.

Turvallisuus muodostaa rauhallisen ja rentouttavan majoituskokemuksen kivijalan. Safetumin Pelastusvalvoja -palvelulla ylläpidetään hotellien paloturvallisuusohjelmaa, turvallisuusindeksi mitataan säännöllisesti pelastustarkastuksilla ja Oma Pelastusvalvoja- mobiilipalvelun avulla työntekijät sekä yhteistyökumppanit ilmoittavat havaitsemistaan turvallisuushavainnoista. 

-       Rakennamme Safetumin kanssa yhdenmukaisen turvallisuuskulttuurin pohjoismaihin. Arvioimalla vaarat ja vahinkotilanteet ennalta, voimme ehkäistä ikävät tapahtumat. Majoituskohteiden turvallisuusindeksi analysoidaan säännöllisesti Pelastusvalvoja- palvelulla ja se on osa Forenomin sisäistä laatujohtamisjärjestelmää”, Määttä kuvailee. 

-       Turvallisuuskulttuuri Forenomilla on käytännön tekemistä. Hoitamalla turvallisuutta vahinkojen sijaan varmistamme Forenomin asiakkaille rentouttavan majoituskokemuksen”, Safetumin turvallisuusasiantuntija Teemu Kajava päättää.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi