Lapissa asutaan ja matkaillaan paloturvallisissa kohteissa

Juha Tahvanainen, toimitusjohtaja, Lapin Isännöintikeskus Oy

Lapin matkailijat voivat nauttia paloturvallisista kohteista matkaillessaan. Lapin Isännöintikeskuksen isännöimiin kohteisiin lukeutuu asuinkiinteistöjen ja liiketilojen lisäksi huoneistohotelleja, mökkejä ja jopa paikallinen museo. Lapin Isännöintikeskus käyttää monipuolisesti Safetumin Oma Pelastusvalvoja-palvelua.

”Olen ollut mukana pelastustarkastuksilla, joiden pohjalta tehdyt raportit ovat olleet meille kullanarvoisia paloturvallisuuden seurannassa”, Lapin Isännöintikeskuksen toimitusjohtaja Juha Tahvanainen kertoo ja jatkaa, ”tarkastuksilla on tullut ammattilaisen avulla ilmi asioita, jotka meiltä olisi jäänyt huomioimatta.”

Asiakastyytyväisyyteen pyrkivä isännöintiyritys on saanut positiivista palautetta asukkailta paloturvallisuuden huomioimisesta. ”Pelastustarkastukset ja digitaaliset pelastussuunnitelmat ovat otettu hyvin vastaan. Paloturvallisuuteen sijoittamalla puhutaan pienistä euroista siihen nähden, miltä vaurioilta voidaan välttyä.”

”Paloturvallisuuteen sijoittaessa puhutaan pienistä euroista siihen nähden, miltä vaurioilta voidaan välttyä.”

Safetumin turvallisuusasiantuntija laatii pelastussuunnitelmat kiinteistökohtaisesti. ”Isännöimme lähes kokonaan maan alla sijaitsevaa museota, joten se poikkeaa perinteisestä kiinteistöstä. Olemme Pelastusvalvoja-palvelun avulla tietoisia kaikista kiinteistöön liittyvistä turvallisuusriskeistä ja huomioitavista asioista.”

Digitalisaatio valtaa isännöintialan ja helpottaa alan henkilöstön työtä. Kirjahyllyllä notkuvien kansioiden sisällöt siirtyvät pilvipalveluihin, josta tarvittavat tiedot löytyvät muutamalla napin painalluksella. ”Voimme iloisesti todeta digitaalisten palveluiden helpottavan työtämme vain enemmän ja enemmän”, päättää Juha Tahvanainen.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi