Merihaan rakennusten keskellä asuu pieni kyläyhteisö turvallisesti

Helena Salminen, toimitusjohtaja, Helsingin Merihaka Oy

Vuonna 1973 perustettu Helsingin Merihaka Oy tarjoaa Merihaan alueella ja sen lähiympäristössä isännöinti- ja kiinteistöhuoltopalveluja. Isännöitävien kiinteistöjen pelastusturvallisuudesta huolehditaan Oma Pelastusvalvoja-palvelulla.

Merihaka on noin 2 300 asukkaan korkeista rakennuksista tunnettu asuinalue meren äärellä. Helsingin keskustan kupeessa. ”Merihaka on pieni yhtenäinen kylä keskellä Helsinkiä. Ulkopuoliset yllättyvät täällä vallitsevasta yhteisöllisyydestä. Hisseissä moikataan, vaikka ei tunneta ja piha-alueet täyttyvät kesäisin yhteisistä tapahtumista”, kertoo Helsingin Merihaka Oy:n toimitusjohtaja Helena Salminen ja jatkaa, ”merihakalaiset tuntuvat olevan yhtä mieltä siitä, etteivät aio vaihtaa asuinaluetta.”

”Arjessa turvallisuutta ei tule ajatelleeksi jos siitä on huolehdittu. Turvallisuuden merkityksen huomaa viimeistään silloin, kun siitä ei ole huolehdittu ja sen vaikutukset tulevat esiin.”

Pelastussuunnitelma on jokaisen asukkaan tavoitettavissa Oma Pelastusvalvoja-palvelusta.

”On tärkeää, että asukkailla on päivitetty pelastussuunnitelma koko ajan saatavilla”, Salminen sanoo.

Merihaassa on asuinkiinteistöjen lisäksi toimistokiinteistöjä. Pelastusvalvojat pitävät säännöllisesti poistumisharjoituksia, joissa kiinteistönkäyttäjät harjoittavat hätätilannetta varten kiinteistöstä poistumista oikeita kulkureittejä hyödyntäen.

”Oma Pelastusvalvoja-palvelu tuo varmuutta kiinteistön kunnossapitoon. Raportteja seuraamalla olemme perillä isännöimiemme kiinteistöjen vallitsevasta turvallisuustilasta.”

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi