Mobiilipalvelulla yrityksen riskienhallinta reaaliaikaan

Seppo Vihervaara, Fennia

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia ja Safetum Oy ovat kehittäneet sähköisen palvelun, jonka Fennia tarjoaa yritys- ja yhteisöasiakkaidensa käyttöön osana vakuutusasiakkuuteen liittyviä palveluita. Fennian yritys- ja yhteisöasiakkaat ovat ottaneet erittäin suurella tyytyväisyydellä vastaan mahdollisuuden ilmoittaa turvallisuushavainnoista mobiilisti ja käsitellä havainnot tehokkaasti verkkopalvelussa. Palvelun jo käyttöön ottaneet asiakkaat ovat antaneet erittäin positiivista palautetta palvelun helppokäyttöisyydestä ja toimivuudesta.

Sähköinen palvelu on huima kehitysaskel perinteisestä, turvallisuushavaintojen paperilomakkeella ilmoittamisesta ja niiden excelissä käsittelemisestä.

Helpon ilmoittamisen ansiosta yritysten ja yhteisöjen on mahdollisuus saada tietoonsa merkittävästi aiempaa enemmän havaintoja turvallisuuspuutteista, jotka hoitamattomina voivat johtaa vakaviin vahinkoihin ja jopa vaarantaa toiminnan jatkuvuuden. Verkkopalvelun avulla havainnot voidaan ohjata juuri oikeille henkilöille ja tieto turvallisuuspuutteen kuntoon laittamiseksi tarvittavien toimien vaiheesta on tiedossa kaikilla tietoa tarvitsevilla. 

Ilmoitetuista turvallisuushavainnoista kertyy myös ajan mittaan runsaasti hyödyllistä tietoa, jonka avulla Fennia voi kohdentaa muita vahingontorjuntapalveluitaan entistä tehokkaammin ja tarkemmin."

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi