"Palvelun helppous tekee tulityölupien myöntämisestä helpompaa ja madaltaa entisestään kynnystä myöntää tulityölupa paikan päällä."

Juhani Paavolainen, Oy Estlander & Co Ab

Oy Estlander & Co Ab:n teknisen isännöitsijän Juhani Paavolaisen mukaan pelastusvalvoja-palvelun tulityöominaisuus on helpottanut ja jäsentänyt hänen työtään. "Voin lähteä toimistolta myöntämään tulityölupaa nopeasti ja talon tiedot ovat valmiina palvelussa", toteaa Paavolainen.

Nyt kun olen tottunut palvelun käyttöön, niin minulla jää enemmän aikaa itse tulityöturvallisuudelle. Dokumentointi on tabletlaitteella mobiilisti helppoa ja ei tarvitse pyöritellä papereita. Minun tabletissa toimii kynä, joten tulityölupien allekirjoittaminen onnistuu myös sähköisesti. Pelastusvalvoja-palvelun avulla voimme hyödyntää isännöintitoimistomme käytössä olevia tabletlaitteita, kertoo tekninen isännöitsijä Juhani Paavolainen.


Koen, että mobiilipalvelu on parantanut tulityöturvallisuutta. Palvelun helppous tekee tulityölupien myöntämisestä helpompaa ja madaltaa entisestään kynnystä myöntää tulityölupa työmaalla tulityöpaikalla. Palvelu muistaa aiemmin palveluun syötetyt tiedot ja mobiilipalvelu parantaa työmaalla työrutiineita. Minulla on työmaalla aina mukana mobiilitoimisto, kiteyttää Juhani. 

Tulipaloriskit ovat minivoitava ja aina tulisi miettiä vaihtoehtoisia tulityömenetelmiä, kun tehdään työmaalla vaarojen ja riskien arviointia. Mobiilipalvelu on väline tulityöriskien arviointiin. Tulityölupaa myöntäessä työmaalla usein havainnoimme myös muita turvallisuusasioita. Tulityöt ovat usein yksi avaintoiminto työmaalla myös muiden riskien arviointiin, kertoo tekninen isännöitsijä Juhani Paavolainen.

Olen suositellut meidän isännöintitoimistolla pelastusvalvoja-palvelun tulityöominaisuutta myös muille isännöitsijöille ja koko toimistomme on ottanut palvelun käyttöön. Olen nähnyt mahdollisuuden rationaalisen työn tehostamisen. Sähköinen toimintamalli on se mihin meidän tulee pyrkiä ja turhasta paperin pyörittämisestä tulee päästä eroon. Työmaalle on helppo mennä, kun sihteeri on aina mukana, päättää Juhani Paavolainen.

Vuonna 1930 perustettu Oy Estlander & Co Ab on Suomen vanhin yksityinen isännöintitoimisto. Toimialana on liike- ja asuinkiinteistöjen sekä säätiöiden tai yhdistysten omistamien vuokratalojen isännöinti. Vuosikymmenien isännöinnin kokemus on vahvistanut käsitystä, että kiinteistön kunnon ja tuottavuuden kannalta on parasta, että asioita hoitavat eri alojen asiantuntijat. Hyvin hallinnoitu ja suunnitelmallisesti hoidettu kiinteistö lisää arvoaan, olipa kyseessä liikekiinteistö, asunto-osakeyhtiö tai säätiön vuokratalo.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi