Paras henkivakuutus: palovaroitin huoneistossa

Janne Salonen, isännöitsijä, KOY Labyrintti

”Turvallisuus on aina ajankohtainen. Sen edistämiseksi valitsemme säännölliset pelastustarkastukset ja huolehdimme vakuutuksista”, sanoo Kiinteistö Oy Labyrintin isännöitsijä Janne Salonen.

Palovaroittimen sanotaan olevan paras henkivakuutus huoneistossa. ”Turvallisuutta ei välttämättä tule ajatelleeksi ennen kuin jotain sattuu.” Salosen isännöimissä taloyhtiöissä huolehditaan turvallisuudesta pelastustarkastuksilla, joiden pohjalta syntyneistä raporteista nähdään kiinteistöjen turvallisuudentila.

”Palovaroittimien säännöllinen testaaminen yhdessä pihapiirin kanssa edistäisi yhteistä turvallisuutta sekä lisäisi yhteisöllisyyttä.”

”Nykyaikana teknisten laitteiden piippausorkesteri vie huomiota palovaroittimen merkkiääneltä. Helposti ajatellaan, että kyseessä on väärä hälytys tai varoittimen testaus” Salonen sanoo ja keksii ratkaisun todellisen vaaranpaikan tunnistamiselle, ”palovaroittimien säännöllinen testaaminen yhdessä pihapiirin kanssa edistäisi yhteisön turvallisuutta ja lisäisi yhteisöllisyyttä.” 

Saloselta kysyttäessä kuinka paljon isännöitsijälle tulee asukkailta kysymyksiä, vastaus tulee nopeasti: ”Asiat tulee hoitaa niin hyvin, ettei kysymyksiä tarvita.” 

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi