Pelastusharjoitukset lisäämässä henkilökunnan turvallisuustietoutta

Timo Elonen, isännöintipäällikkö, Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus Oy

”Näemme nopeasti mobiilipalvelusta, mitkä asiat ovat kiinteistöissämme kunnossa ja mitkä vaativat huoltamista”, aloittaa Lounaismaan Osuuspankin isännöintipäällikkö Timo Elonen. Lounasmaan Osuuspankin kiinteistöjen raportit ja turvallisuustiedot löytyvät tällä hetkellä Oma Pelastusvalvojasta.

Salon seudulla kiinteistökohteita on kymmeniä, joista suurin osa on liiketiloja. Elonen halusi lisätä yleistä turvallisuustietoutta ja järjesti Safetumin pelastusvalvojan pitämään pankkikiinteistön henkilökunnalle pelastusharjoituksen. Pelastusharjoituksen jälkeen Elosta kiitettiin henkilökunnan turvallisuuden huomioimisesta, ”työntekijät kertoivat harjoituksen jälkeen olevansa tietoisempia pelastusturvallisuudesta ja huomioivansa työympäristön turvallisuuden uusin silmin.”

”Pelastusharjoitus avasi silmämme arjen pelastusturvallisuudelle.”

Isännöitsijän arki vaihtelee päivittäin. ”Kalenteri ohjaa elämää, akuutteja toimia tapahtuu koko ajan. Kun osaa ottaa ne leikkimielisesti vastaan, työ pysyy hyvin hanskassa.”

Elonen kertoo isännöintiin kaivettavan enemmän ja enemmän digiratkaisuja. ”Asukkaat eivät välttämättä muutaman vuoden päästä kaipaa perinteistä isännöintiä. Paremman palvelun vaatiminen kehittää palveluntarjoajia sekä isännöintiä”, Elonen sanoo ja jatkaa, ”se ei haittaa, sillä jos kehitystä ei tapahtuisi, alkaisi näivettyminen.”

 ”Digiratkaisut eivät poista työntekoa, ne muuttavat vain työn muotoa. Sekä isännöitsijän, että kiinteistösihteerin työ on muuttunut 80-luvulta rutiinien tekijästä asiantuntijaksi. Arjen työskentely on muuttunut muutamassa vuosikymmenessä 80% erilaiseksi.”

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi