Pelastustarkastus herätti seuraamaan kiinteistön turvallisuuden tilaa

Jussi Taanila, toimitusjohtaja, Kiirava Oy

Helsingin alueella isännöivä Kiirava Oy on vuonna 1983 perustettu isännöitsijätoimisto. Ammattitaitoinen henkilökunta vastaa n. 120 asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöjen isännöinnistä. Isännöintikohteissa käytetään laajasti Safetumin Oma Pelastusvalvoja-palvelua.

”Yrityksemme arvot kumpuavat osaamisesta ja toiminnasta. Haluamme olla luotettava kumppani asiakkaillemme ja tarjota kattavaa lisäarvoa heidän toiminnalleen”, kertoo Kiirava Oy:n toimitusjohtaja Jussi Taanila ja jatkaa, ”tähtäämme asiakkaiden kanssa win-win tilanteisiin, haluamme molempien menestyvän.”

”Tähtäämme asiakkaiden kanssa win-win tilanteisiin, haluamme molempien menestyvän.”

Pelastusvalvojan suorittamalla pelastustarkastuksella kirjataan raportti Oma Pelastusvalvoja-verkkopalveluun, josta isännöitsijä saa kokonaisvaltaisen käsityksen kiinteistön paloturvallisuuden tilasta. ”Raportit auttavat meitä näkemään korjaustoimenpiteitä vaativat tehtävät. Pelastusvalvojan tekemä tarkastus herätti meitä, raportoinnit ovat menneet nappiin!”

”Isännöimiemme kiinteistöjen turvallisuus on meille tärkeä asia. Haluamme luoda kiinteistöstä mahdollisimman turvallisen ympäristön asua.”

Yleiseksi haasteeksi on koettu asukkaiden suppea tietämys paloturvallisuudesta. Taanila kertoo Oma Pelastusvalvoja-palvelun helpottaneen asukkaille viestimisessä. ”Aiemmin monta kymmentä sivua pitkä paperinen pelastussuunnitelma löytyy nyt puhelimen päästä hetkenä minä hyvänsä. Asukkaat ovat olleet tyytyväisiä paperisen version siirtymisestä digiin.”

Taloyhtiön turvallisuusindeksi näkyy vastuuhenkilöille reaaliajassa. ”Turvallisuusindeksi on selkeästi ymmärrettävissä ja seurattavissa. Matala indeksilukema pistää meidät töihin, katsomme raportit läpi ja tiedämme mihin asioihin tulee puuttua.” 

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi