Pelastusturvallisuuden seuranta siirtyi digiin – tuloksena ajan ja rahan säästö

Harri Kuivamäki, tekninen isännöitsijä, Sanoma Oyj ja Timo Nurmi, kiinteistöhuoltopäällikkö, Bookwell

Porvoossa sijaitseva Sanoma Oyj:n omistama kiinteistö jossa toimii Bookwellin kirjapaino sekä Kirjakeskuksen kirjavarasto päivittivät pelastusturvallisuuttaan. Kiinteistössä työskentelee noin 250 henkilöä ja kirjapainon tiloissa valmistetaan päivittäin tuhansia kirjoja.

Oma Pelastusvalvoja-palvelu otettiin käyttöön korvaamaan aiemmat paperiset versiot. ”Keräsimme tietoa manuaalisesti. Siirryttyämme Oma Pelastusvalvoja-palveluun, prosessi nopeutui ja aloimme säästää aikaa ja rahaa”, kertoo Sanoma Oyj:n tekninen isännöitsijä Harri Kuivamäki.

”Keräsimme tietoa manuaalisesti. Kun siirryimme Oma Pelastusvalvoja-palveluun, prosessi nopeutui ja aloimme säästää aikaa ja rahaa.”

”Turvallisuuden täytyy olla korkealla. Ympäri vuorokauden rullaavat tekniset laitteet sekä palavien aineiden käsittely lisäävät riskejä kiinteistössämme”, kiinteistöhuoltopäällikkö Timo Nurmi sanoo.

Kuivamäki kertoo tarkastavansa kriittisesti käyttöönotettavat palvelut. ”Tiedonkäsittely ja ylläpitäminen ovat ratkaisseet aikaongelmat. Aiemmin raskaaksi koetut systeemit jäivät taakse ja palvelu on nopeuttanut toimintaamme. Tarkastuspöytäkirjatiedot ovat tarkastettavissa muutaman napin painalluksella puhelimesta ja tulostettavissa ilmoitustaululle, sama tieto on kaikilla reaaliaikaisena.”

”Henkilökuntamme ihastui palvelun helppouteen.”

”Henkilökunnan kouluttautumisella on myös merkitystä, kaikilla henkilökunnastamme on työturvallisuuskortit”, Nurmi sanoo ja kertoo henkilökunnan antaneen erikseen myönteistä palautetta työn helpottumisesta.

”Sama kuin laittaisi rahaa pankkiin. Pelastustarkastuksilla saamamme tieto on tärkeää käydä läpi ja saamme näkemystä tilojemme turvallisuuden ylläpitämiseen”, Kuivamäki päättää.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi