Suomen vanhin yksityinen isännöintitoimisto Oy Estlander & Co Ab luottaa Safetumiin

Joakim Lönnqvist & Kenneth Seger & Peter Estlander, Oy Estlander & Co Ab

Vuonna 1930 perustettu Oy Estlander & Co Ab on Suomen vanhin yksityinen isännöintitoimisto. Neljän taloyhtiön isännöitsijätoimisto on vuosikymmenien aikana kasvanut yhdeksi Helsingin kantakaupungin johtavaksi isännöitsijätoimistoksi. Kolmannen sukupolven toimitusjohtaja Peter Estlander nostaa pitkäjänteisen ja luotettavan työnteon yrityksen tärkeimmäksi arvoksi.

Käytetty työaika väheni huomattavasti raporttien siirryttyä yhteen palveluun, jossa kokonaistilanne on helposti nähtävissä ja jaettavissa”, avainhallintavastaava Joakim Lönnqvist sanoo ja jatkaa, ”palvelu on osoittautunut parhaaksi ratkaisuksi asiakkaillemme”

Tekninen isännöitsijä Kenneth Seger on ollut pelastusvalvojan mukana pelastustarkastuksella. ”Kiersimme ja katsoimme kiinteistön turvallisuutta edistävät tekijät. Raportista näen kattavasti tiedot valokuvineen ja ohjeistuksineen, joihin voin palata tarvittaessa.”

Raportteihin merkitty turvallisuusindeksi kertoo kiinteistön vallitsevasta turvallisuustilanteesta asteikolla 0-100. ”Indeksi kertoo nopeasti missä mennään. Pienilläkin tekijöillä on vaikutusta lopputulokseen, pelastustarkastuksen pohjalta tehdystä raportista osaamme reagoida korjattaviin toimenpiteisiin ja saamme kiinteistömme turvallisuusindeksin kohotettua mahdollisimman korkealle.”

Peter Estlander muistelee isännöinnin alkutaipaletta, ”aloitin isännöinnin vuonna 1986, isännöinti on muuttunut niistä ajoista täysin. Manuaalinen kirjanpito vaihtui tietokoneisiin ja kiinteistöjen rakennusmääräykset ovat päivittyneet. Kiinteistötekniikan kehittyminen on vaikuttanut paljon isännöinnin arkeen.”

”Digimaailma auttaa toimintaamme löytäessämme oikeat palvelut. Haluamme päästä eroon mapeista ja siirtyä nykyaikaisiin ratkaisuihin”, Seger päättää.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi