"Tavoitteenamme on kehittää pelastusturvallisuutta Pelastusvalvoja- palvelun avulla yli 20 prosenttia"

Jouni Vuorma, Isännöinti Vuorma Oy

"Safetumin pelastusvalvojien laatimissa pelastussuunnitelmissa ei keskitytä pelkästään palon torjuntaan, vaan siinä otetaan laaja-alaisemmin turvallisuusasioita huomioon. Aiemmin pelastussuunnitelmissa on kiinnitetty huomiota suojeluasioihin ja kuvattu tarkasti suojelulohkoja ja alueita, mutta arkipäivän riskeihin varautuminen on ollut hieman toissijaista. Tavoitteenamme on nostaa kiinteistöjen turvallisuusindeksin keskiarvo 80 pisteeseen, joka on hyvä taso", kiteyttää Vuorma.

Isännöinti Vuorma on parantanut kiinteistöjen turvallisuutta pelastusvalvoja-palvelun avulla

Isännöinti Vuorma Oy on vuonna 1999 perustettu Oulun ympäristökunnissa palveleva perheyritys. Toimistot sijaitsevat Oulussa ja Limingassa. 

Isännöitävänä on erikokoisia asunto-, kiinteistö- ja vuokrayhtiöitä Oulussa ja Oulun ympäristökunnissa. Palveluun kuuluu yhtiöiden kokonaisvaltainen isännöinti. Pienemmille taloyhtiöille sekä taloyhtiölle, joissa on halua ja osaamista hoitaa itse isännöintiin kuuluvia tehtäviä, tarjotaan suppeampaa hallintopalvelua. Toimistojen vahva digitaalisuus, toimintaprosessien jatkuva kehittäminen sekä laadunvalvonta luovat hyvän pohjan laadukkaalle isännöinnille.

Safetumin pelastusvalvoja-palvelu on vienyt yhden huolenaiheen pois ja stressi on vähentynyt. Tiedämme, että työt hoituvat, kun ne ovat pelastusvalvojien hoidettavana. Meidän isännöitsijöiden osaksi jää vain Safetumin pelastusvalvojien kanssa raporttien käsittely ja jatkotoimenpiteistä päättäminen sekä turvallisuuden seuranta yhdessä hallituksien kanssa, toteaa Isännöinti Vuorma Oy:n isännöitsijä Jouni Vuorma. 

Safetumin pelastusvalvojien laatimissa pelastussuunnitelmissa ei keskity pelkästään palon torjuntaan, vaan siinä otetaan laaja-alaisemmin turvallisuusasioita huomioon. Aiemmin pelastussuunnitelmissa on kiinnitetty huomiota suojeluasioihin ja kuvattu tarkasti suojelulohkoja ja alueita, mutta arkipäivän riskeihin varautuminen on ollut hieman toissijaista, kiteyttää Vuorma.

Verkkopalvelussa pelastussuunnitelmat päivittyvät automaattisesti Safetumin toimesta kun laki muuttuu. Verkkopalvelu on isännöitsijälle ja hallitukselle vaivaton sekä lisäksi asukkaat pääsevät lukemaan pelastussuunnitelmaa pikalinkin kautta verkossa. Pikalinkit on integroitu taloyhtiöiden omille kotisivuille, joten yksillä tunnuksilla pärjää. Omilla isännöitsijätunnuksilla pääsemme tarkastelemaan pelastussuunnitelmia ja omaa kiinteistökantaa sekä näemme, missä pelastussuunnitelma on ajan tasalla, kertoo Jouni Vuorma. 

Pelastustarkastukset ovat olleet hyviä ja kiinteistöissä on kiinnitetty huomiota sellaisiin asioihin, mihin me isännöitsijöinä ei välttämättä olisi kiinnitetty huomiota. Tarkastuksien pohjalta muodostuva turvallisuusindeksi antaa tiivistetyn kuvan, että missä turvallisuuden osalta taloyhtiössä mennään. 

Pelastustarkastuspöytäkirjojen myötä taloyhtiöiden hallitukset ovat alkaneet kiinnittää huomiota eri lailla kiinteistön turvallisuuteen. Taloyhtiöiden hallitukset ovat kommentoineetkin usein pelastustarkastuksien jälkeen, että aiemmin eivät ole osanneet kiinnittää samalla tavalla huomiota turvallisuusasioihin, kuvailee Vuorma.

Pelastusvalvoja- palvelun avulla kiinteistöjemme turvallisuus on parantunut ja pelastustarkastuksien myötä jokaiseen taloyhtiöön on annettu hyviä korjaus-suosituksia turvallisuuden parantamiseksi. Vastuullinen isännöitsijä kantaa turvallisuusasioista vastuun ja tätä vastuuta Isännöinti Vuorman isännöitsijät haluavat kantaa yhdessä taloyhtiöiden kanssa, päättää isännöitsijä Jouni Vuorma.
Miksi suosittelisit palvelu myös muille? 

  • Yksi huolenaihe on pois ja joka ei ole vähäinen asia. 
  • Ei tarvitse miettiä, että ovatko pelastussuunnitelmat kunnossa 
  • Suoritetuista pelastustarkastuksista saa hyvän raportin ja turvallisuuden seuranta on helppoa 
  • Safetumin pelastusvalvojien laatimissa pelastussuunnitelmissa ei keskity pelkästään palon torjuntaan, vaan niissä otetaan laaja-alaisemmin turvallisuusasioita huomioon
Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi