Teknologia toivotetaan tervetulleeksi isännöintialalle

Teemu Kaltiainen, Isännöitsijä, MTR Isännöinti Oy

MTR Isännöinti Oy on vuonna 2000 perustettu Uudellamaalla toimiva isännöintipalveluyritys. 260 isännöitävää kiinteistöä, 34 työntekijää ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Yrityksen arvoja ohjaavat asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyys sekä tehokas työnteko. Tyytyväisyyttä ja tehokkuutta on lisätty digitaalisilla palveluilla, kiinteistöjen pelastusturvallisuudesta vastaa Oma Pelastusvalvoja-palvelukokonaisuus.

Isännöintityö on murrosvaiheessa, teknologian myötä monet isännöitsijän työtehtävät muuttavat muotoaan ja niitä voi korvata digitaalisilla palveluilla. ”Olemme vuodesta 2008 asti jatkuvasti kehittäneet asukassivuja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Hyvänä esimerkkinä tästä yhteistyö Safetumin kanssa – pelastussuunnitelmat ovat sähköisessä muodossa nopeasti asukkaiden käsillä”, MTR Isännöinti Oy:n isännöitsijä Teemu Kaltiainen kertoo. 

Kiinnostus isännöintialaa kohtaan heräsi Teemulla jo pienenä poikana. ”Muistan, kuinka nuorena poikana katsoin arvostavasti taloyhtiössä hääräävää isännöitsijää.” Varhain kasvanut kiinnostus vaihtui konkreettiseksi työksi 2000-luvun alkupuolella ammattikorkeakoulussa. Olimme siihen aikaan liikekumppanini Krister Ilvosen kanssa alalla nuorimpien joukossa. Aluksi meitä parikymppisiä ei otettu tosissaan, mutta aktiivisuus ja ahkeruus työnteossamme voitti luottamuksen.”

”Teknologian ja digitaalisten palveluiden avulla voimme helpottaa ja tehostaa henkilöstömme työtä, jolloin asiakkaaseen voidaan keskittyä entistä enemmän.”

MTR isännöinnillä ollaan tietoisia, että henkilöstön tyytyväisyys heijastuu asiakkaisiin. ”Panostamme aktiivisesti henkilöstömme tyytyväisyyteen ja ammattitaitoon. Hyvä työmotivaatio näkyy suoraan työn jäljessä”, Teemu sanoo ja vaihtaa aihetta teknologian kehitykseen, ”teknologian avulla voimme helpottaa ja tehostaa henkilöstömme työtä, jolloin asiakkaaseen voidaan keskittyä entistä enemmän.” Oma Pelastusvalvoja –palvelukokonaisuus huolehtii pelastustarkastuksista ja pelastussuunnitelmien laadinnasta isännöitsijöiden puolesta. 

Teemu mainitsee muitakin toimintatapoja, joihin teknologia toivotetaan tervetulleeksi. ”Tulevaisuudessa etäyhtiökokoukset, 3d-lasit julkisivuremonttien ja sisustuksen suunnittelussa tulevat olemaan arkipäivää. Seuraamme innolla kehitystä.” 

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi