Välinpitämättömyys muuttui mielenkiinnoksi

Jukka Niemelä, Isännöitsijä, Oulun Isännöitsijätoimisto Oy

Oulussa paikallisena toimijana Safetum vastaa Oulun Isännöitsijätoimiston kiinteistöissä paloturvallisuudesta ja pelastussuunnitelmien laatimisesta. ”Arkea on helpottanut, kun kaikki paloturvallisuuteen liittyvät asiat löytyvät yhdestä paikasta. Monet turhat työvaiheet ja ongelmat ovat jääneet pois Pelastusvalvoja-palvelun avulla”, kertoo isännöitsijä Jukka Niemelä Oulun Isännöitsijätoimistosta.

Oulun Isännöintitoimisto Oy vastaa yli 30 vuoden kokemuksella taloyhtiöiden toiminnasta Oulun alueella. Vuodesta 1984 lähtenyt toiminta huolehtii tänä päivänä 130 kiinteistön isännöintipalveluista. Tavoitteena on olla Oulun seudun halutuin isännöintipalveluiden tuottaja.

Säännöllisten pelastustarkastusten tekemisestä ja turvallisuushavaintojen informoimisesta vastaa Pelastusvalvojat. Tiedot tehdyistä havainnoista kulkeutuvat suoraan isännöitsijälle ja hallituksen jäsenille Pelastusvalvoja-palvelun välityksellä. Reaaliaikainen verkkopalvelu mahdollistaa nopean reagoinnin turvallisuusriskeihin ja epäkohtiin. ”Suunnitelma yhdistettynä säännöllisiin täsmätarkastuksiin on se juttu, haluamme olla tapahtumista ajan tasalla”, Niemelä tiivistää.

 

”Pelastussuunnitelma yhdistettynä säännöllisiin täsmätarkastuksiin on se juttu, haluamme olla ajan tasalla mitä tapahtuu.” Jukka Niemelä, Isännöitsijä, Oulun Isännöitsijätoimisto

 

Asukkaat voivat seurata taloyhtiönsä pelastussuunnitelmaa Oma Pelastusvalvoja-palvelun kautta. ”Asukkaiden hyödyt ja kiinnostus pelastussuunnitelmaa kohtaan ovat kasvaneet, nyt kun ne on helposti saatavilla”, Niemelä kertoo. Kun tiedot oman taloyhtiön paloturvallisuudesta tuodaan esille, tulokset usein yllättävät asukkaat. Välinpitämättömyys pelastussuunnitelmia kohtaan herää kiinnostukseksi. Nousee kysymys; miten voisimme toimia paremmin? Palvelu antaa toimintaohjeet ja vastaukset kysymyksiin.

Turvallisuusindeksillä kiinteistöjen turvallisuus on tuotu mitattavaan muotoon Safetumin toimesta. Indeksi kertoo vallitsevan turvallisuustilan, yli 80 indeksilukeman ylittänyt kiinteistö luokitellaan turvalliseksi kiinteistöksi. ”Numerot kiinnostavat aina. Indeksilukeman nähtyä nousee halu tietää mikä on pielessä ja miten asiat kuuluisi tehdä oikein” Niemelä toteaa ja ilmoittaa kiinteistöjensä tavoitteeksi yli 80 mittalukeman.

”Hyöty palvelusta kasvaa koko ajan. Mitä enemmän siitä toitotamme asukkaille, sitä tutummaksi se tulee. Palvelu sopii meille, koska sitä on helppoa hallita ja jakaa käyttöoikeuksia muille. Pelastussuunnitelmien ylläpitäminen sekä asioiden tiedottaminen on nopeaa. Yksinkertaisesti loistava järjestelmä”, lopettaa Jukka Niemelä Oulun Isännöitsijätoimistosta.    

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi