Viestintään ja viihtyvyyteen satsataan monipuolisessa isännöintipalvelussa

Matti Ryyppö, toimitusjohtaja, Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy

Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy aloitti toimintansa vuonna 1988 ja on kasvanut Forssan seudun halutuimpien isännöitsijätoimistojen joukkoon. Safetumin Pelastusvalvoja-palvelu on käytössä useissa isännöitsijätoimiston isännöimissä taloyhtiöissä.

Monipuolinen isännöintipalvelu näkyy asukkaille rehellisyytenä, aktiivisena huolenpitona ja aitona välittämisenä. Isännöitsijätoimiston toimitusjohtaja Matti Ryyppö on helpottanut isännöitsijöiden keskittymistä tehtäviinsä valitsemalla eri alojen asiantuntijat huolehtimaan useista kiinteistöjen käytännön toimenpiteistä. Safetumin Pelastusvalvoja-palvelun tehtävänä on keskittyä paloturvallisuusasioiden ylläpitoon. Palvelu on käytössä useissa isännöitsijätoimiston isännöimissä taloyhtiöissä.

Pelastusvalvojat tekevät pelastustarkastuksia taloyhtiöihin ja raportoivat turvallisuushavainnoista vastuuhenkilöille. ”Haluamme ulkopuolisten ammattitaitoisten henkilöiden avulla huomioida paloturvallisuuden mahdollisimman tarkasti. Alan asiantuntijat voivat huomata sellaisia asioita, mihin hallituksen jäsenet, henkilöstö tai asukkaat ei välttämättä tulisi kiinnittäneeksi huomiota” Ryyppö kertoo.

Isännöitsijätoimisto haluaa olla toiminnassaan askeleen edellä ja tarjota asiakkailleen laadukasta palvelua. Turvallisuuden lisäksi myös asukkaiden viihtyvyyteen on panostettu esimerkiksi vuosittaisilla kesätapahtumilla, joissa asukkaat voivat nauttia kattavasta ohjelmatarjonnasta artistien esityksistä ruokatarjoiluihin. Edellä halutaan olla myös viestinnän suhteen. ”Olemme olleet hereillä digitalisoitumisen ensi metreiltä asti, viestimme asukkaita sekä taloyhtiön ilmoitustaulun että nettisivujemme kautta. Jaamme ajankohtaista tietoa päivittäin sen sijaan, että tiedot käsiteltäisiin pari kertaa vuodessa yhtiökokouksissa” Ryyppö sanoo.

Taloyhtiöiden asukkaat kokevat pelastustarkastukset tärkeiksi ja ovat suhteellisen kiinnostuneita paloturvallisuusasioistaan. ”Toiset ovat hyvinkin perillä ja toki on myös niitä, joita ei pätkääkään kiinnosta. Valtaosa on kuitenkin keskivaiheilla. Monipuolinen viestintä on tärkeää tavoittaaksemme kaikki asukkaat.”

Ryyppö nostaa yllättävien poikkeustilanteiden huomioimisen asukkaiden turvallisuuden kannalta tärkeimmäksi tekijäksi. Ennaltaehkäisevän työn avulla voidaan välttää ja minimoida arjen häiriötilanteiden aiheuttamia vahinkoja, kuten sähkölaitteiden vikoja. ”Pidämme huolta, että asukkailla on mahdollisimman hyvä ja turvallinen ympäristö asua.” 

”Pelastustarkastusten hintalaatu-suhde on kohdallaan. Positiivista palautetta on satanut myös taloyhtiöiden asukkailta, jotka ovat kertoneet pelastusvalvojien toimineen ripeästi ja ansiokkaasti. Suosittelisin mielelläni palvelua muillekin isännöintitoimistoille.”

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi