Walttari on siirtynyt pelastusturvallisuuden mobiiliaikaan

Hannaleena Kuutilo ja Anu Hoskonen, Walttari Oy

Safetumin pelastusvalvoja-palvelun johdosta turvallisuuden seuranta on siirtynyt mitattavaan sekä helposti valvottavaan muotoon. Osana palvelukokonaisuutta toimivan Oma Pelastusvalvoja-mobiilipalvelun avulla turvallisuus on omissa käsissämme, kertovat Walttari Oy:n Hannaleena Kuutilo ja Anu Hoskonen.

Lapsuus maistuu muistoissamme kettukarkeille. Alakerran talonmies piti huolen pihasta ja meistä muksuista, lankapuhelin ei taipunut selfien ottoon. Noista ajoista teknologia on mullistanut monta asiaa – maailma muuttuu ja niin mekin. Walttari uudistaa isännöintialaa, tekee monet asiat uudella tavalla, totuttua paremmin ja hymyilee iloisesti tehdessään. Lue lisää http://www.walttari.fi

Safetumin pelastusvalvoja-palvelun johdosta turvallisuuden seuranta on siirtynyt mitattavaan sekä helposti valvottavaan muotoon. Osana palvelukokonaisuutta toimivan Oma Pelastusvalvoja-mobiilipalvelun avulla turvallisuus on omissa käsissämme.

Pelastusvalvoja-palvelun avulla kiinteistöjen turvallisuus on kehittynyt ja pelastussuunnitelmat ovat aina asukkaiden nähtävillä ja saatavilla taloyhtiösivuilla sähköisessä muodossa. Kiinteistöjemme pelastussuunnitelmat ovat yhdessä paikassa ja tietojen muuttuessa päivittäminen on helppoa Oma Pelastusvalvoja-palvelussa, kertoo isännöitsijä Hannaleena Kuutilo. Voimme tarkastaa verkkopalvelusta, että ovatko asukkaat ja osakkaat tutustuneet pelastussuunnitelmaan ja palvelun avulla voimme luottaa siihen, että pelastussuunnitelmien tiedot ovat aina ajan tasalla. Palvelu helpottaa isännöitsijän ja hallituksen vastuuta, kun asiantuntija hoitaa työn. Voi olla rauhallisin mielin, kun turvallisuusasiat ovat kunnossa, tarkentaa isännöitsijä Anu Hoskonen. Kuutilo ja Hoskonen ovat Walttari Oy:n perustajajäseniä.

Hoskonen ja Kuutilo kertovat kuinka Pelastusvalvoja-palvelun avulla pelastusturvallisuus tuodaan konkreettisesti esille ja mitattavaan muotoon. Työmme nopeutuu, kun jokaisesta pelastusvalvojan suorittamasta pelastustarkastuksesta on laadittu pöytäkirja. Asunto-osakeyhtiöiden hallitusten on helppo laittaa pöytäkirjoissa mainitut asiat kuntoon asuinturvallisuuden edistämiseksi ja lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi. Jos palvelun avulla yksikin vahinko voidaan ennalta ehkäistä tai torjua, niin palvelu on tehnyt tehtävänsä. Safetumin pelastusvalvojat ovat ammattitaitoisia ja osaavat neuvoa maallikkoja. Olemme tyytyväisiä Safetumin palveluun.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi