Pelastusvalvoja huolehtii turvallisuudesta vahinkojen sijaan

Laske palvelun hinta

6 000 rakennuspaloa vuodessa ja 141 miljoonan euron omaisuusvahingot

Suomessa sattuu päivittäin lähes 20 rakennuspaloa, joista moni olisi estettävissä ennalta. Pelastusvalvoja-palvelun avulla tunnistat kiinteistön vaarat ja minimoit onnettomuusriskit . Säästämme tänäkin vuonna 10 milj. € asiakkaidemme rahaa, kun ehkäisemme ennalta vahinkoja ja onnettomuuksia.

Hoidetaan turvallisuutta vahinkojen sijaan

6 000 rakennus- 
paloa vuodessa

16 tulipaloa 
päivässä

Noin 100 palokuolemaa vuodessa

Rakennuspalot ai- heuttavat yhteensä noin 141 milj. € omaisuusvahingot

36 % kiinteistöistä kuuluu turvallisuu- den riskiryhmään

Laske Pelastusvalvoja -palvelun hinta kiinteistöllesi

Näin hyödyt Pelastusvalvoja-palvelusta

Reaaliaikaisen turvallisuustiedon avulla voit ennakoivasti ja suunnitelmallisesti hoitaa kiinteistösi palo-ja pelastusturvallisuutta.

Pienellä sijoituksella voit minimoida vakuutusyhtiön korvausvähennykset. (500 000 € vahinko, josta korvausvähennys 20 % = 100 000 € korvausvähennys)

Säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 miljoonaa euroa ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina.

Reagoi vahinko- ja onnettomuustilanteisiin ennalta. Hoidetaan turvallisuutta vahinkojen sijaan!

Saat enemmän kuin pelastussuunnitelman verkossa. Palvelun avulla tiedät kiinteistösi turvallisuustilanteen ja palvelun avulla ennaltaehkäiset vahinkoja. 

Turvallisuustilanteen muuttuessa palvelu hälyttää ja muistuttaa sinulle suoritettavista tehtävistä. Palvelun avulla varmistat, että turvallisuus on hyvällä tasolla. (turvallisuusindeksi 80 tai yli)

Kokemuksia palvelusta

Näin Pelastusvalvoja-palvelu toimii

1. Pelastusvalvoja suorittaa kiin- teistön pelastustarkastuksen, missä arvioidaan kiinteistön riski- ja vaaratekijät.

2. Tarkastuksella tehdyt turvalli- suushavainnot kirjataan Safetum -mobiilipalveluun.

3. Safetum -mobiilipalvelu analysoi turvallisuushavainnot ja laskee kiinteistölle turvallisuuden tilaa kuvaavan turvallisuusindeksin.

4. Safetum -mobiilipalvelun avulla seuraat kiinteistön turvallisuuden tilaa ja ylläpidät pelastussuunnitelmaa, joka on kiinteistön käyttäjien luettavissa.

5. Palvelun tilastojen avulla torjutaan tulipaloja ja vahinkoja. Säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 miljoonaa euroa ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina.

Haluatko palvelun käyttöösi?

Ota yhteyttä
Laske palvelun hinta

Scanian turvallisuuskulttuuria kehitetään askel askeleelta

Scania Suomi

Safetumin tarjoama työturvallisuuden mobiilipalvelu on tärkeä osa Scania Suomen turvallisuuskulttuurin kehittämishanketta.

Lue lisää

Martelalla havaitaan riskit ja parannetaan turvallisuutta

Martela Oyj

Työturvallisuushavaintojen sähköinen ilmoittaminen on tärkeä osa Martelan turvallisuusajattelua, jonka tavoite on nolla tapaturmaa.

Lue lisää

DB Schenker kehittää ja ylläpitää työturvallisuutta Safetum -mobiilipalvelulla

DB Schenker

DB Schenker kehittää ja ylläpitää työturvallisuutta Safetum -mobiilipalvelulla. Suomessa DB Schenkerin palveluita tuottaa noin 1 270 henkilöä 18 paikkakunnalla. Vuonna 2016 koti- ja ulkomaan toimintojen liikevaihto oli yhteensä noin 452 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Ammatillinen erityisoppilaitos Luovi kehittää turvallisuustyötään keskitetysti Safetumin mobiilipalvelulla ja asiantuntijapalveluilla

Ammatillinen erityisoppilaitos Luovi

Rovaniemeltä Helsinkiin toimivassa ja noin 700 henkeä työllistävässä Ammattiopisto Luovissa turvallisuushavaintojen hallinta ja kiinteistöturvallisuuden kehittäminen ei ole aina ollut yhtä hyvällä tolalla kuin nyt. Ammatillinen erityisoppilaitos Luovi kehittää turvallisuustyötään keskitetysti Safetumin mobiilipalvelulla ja asiantuntijapalveluilla.

Lue lisää

Säännölliset turvallisuuskoulutukset takaavat hoivakotien paloturvallisuuden.

Attendo, Hoivakoti Vuoripirtti Espoo

Attendon henkilökunnan säännölliset turvallisuuskoulutukset ja käytännön harjoitukset takaavat, että Attendon hoivakodeissa toimitaan poikkeustilanteissa oikein ja ripeästi.

Lue lisää

Toimiva taloyhtiöstrategia johti turvallisuusindeksin huippulukemaan

Jari Kätkytniemi, hallituksen puheenjohtaja, As Oy Espoon Merikotka

Merenrantamaisemassa sijaitsevan As Oy Espoon Merikotkan isännöitsijä tilasi taloyhtiöön pelastustarkastuksen, jotta hallitus ja osakkaat tulisivat tietoisiksi asuinympäristön pelastusturvallisuutta vaarantavista tekijöistä.

Lue lisää

Turvallisuutta mitataan Nuorisosäätiön kiinteistöissä aktiivisesti

Sami Kaartinen, tekninen isännöitsijä, Nuorisosäätiö

Nuorisosäätiö on vuonna 1961 perustettu yhteisö, joka edistää sosiaalista nuorisotyötä kasvatustyön kehittämisellä ja itsenäistymisen tukemisella. Säätiö omistaa noin 60 kiinteistöä, joissa asuu yli 4 500 nuorta. Kiinteistöjen pelastusturvallisuuden riski- ja vaaratekijät kartoitetaan Safetumin pelastustarkastuksilla.

Lue lisää

Koti on enemmän kuin seinät ympärilläsi; se luo turvallisuutta, pysyvyyttä ja on iso osa elämäämme

Jenni Määttä, palvelujohtaja, Forenom

Majoituspalveluyritys Forenom on saavuttanut johtavan aseman yritysmajoitussektorilla pohjoismaissa. Yhteensä 4000 huoneistoa, 10 huoneistohotellia ja 8 hostellia. Ruotsissa majoituskapasiteetti kasvaa vauhdilla ja tulee kolminkertaistumaan vuonna 2017.

Lue lisää

Hemmet är mer än väggarna omkring dig; det symboliserar det trygga och bestående i våra liv

Annika Öman & Jenni Määttä, Forenom Oy

Hotelloperatören Forenom har intagit en ledande position inom flexibla boendeuthyrningslösningar för företag i Norden och har sammanlagt 4000 boenden, 10 lägenhetshotell och 8 hostelanläggningar. Den svenska uthyrningskapaciteten växer kraftigt och kommer att tredubblas under 2017.

Lue lisää

Home is more than walls that surround you - It’s safety and stability, the foundation of where life is happening

Annika Öman & Jenni Määttä, Forenom Oy

With more than 4000 apartments and rooms, 10 apartment hotels and 9 hostels, Forenom has gained a leading position in the Nordic corporate housing market. The company’s Swedish operations are showing strong growth and are expected to triple by size in 2017.

Lue lisää

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi