Safetum kattokuvitus matala

Kiinteistön turvallisuuden varmistaminen koronan aikana

Maailmanlaajuisena pandemiana leviävä koronavirus (COVID-19) vaikuttaa arkeemme. 

Elämme poikkeusaikaa. Juuri nyt iso osa suomalaisista viettää moninkertaisesti aikaa kotonaan ja liikekiinteistöt ovat hyvin muuttuneessa käytössä. Kiinteistöjen paloturvallisuuden varmistaminen on nyt entistäkin tärkeämpää. 

Poikkeuksellinen tilanne aiheuttaa kysymyksiä ja huolta kodeissa, taloyhtiöissä ja liikekiinteistöissä. Kokosimme tälle sivulle tietoa tilanteesta ja sen vaikutuksista. Sivun kaikki sisältö on avointa ja kaikkien käytettävissä.

Sivustoltamme löydät tietoa ja keinoja siitä kuinka varmistaa oman kodin, taloyhtiön ja liikekiinteistön turvallisuus pandemian aikana. Mikäli et löydä kysymykseesi tai mietityttämään asiaasi alta vastausta niin voit lähettää kysymyksen asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@safetum.fi tai soittaa meille: 029 170 1100‬.

Minkälaisen rakennuksen ja tilan turvallisuuteen haluaisit tutustua?

Kodin turvallisuus

Kodin turvallisuus

Taloyhtiön turvallisuus

Taloyhtiössä paloturvallisuudesta on vastuussa hallitus. Paloturvallisuuden toimenpiteet on kuvattu pelastussuunnitelmassa. Pelastussuunnitelma tulee laatia käytännössä kaikkiin taloyhtiöihin. Pelastussuunnitelman voi tilata asiantuntijayritykseltä tai laatia hallituksen toimesta itsekin. Ajan tasalla oleva ja laadukas pelastussuunnitelma antaa hyvät käytännön ohjeet paloturvalliseen arkeen. Miten taloyhtiö varmistaa turvallisuuden pandemian aikana:
Taloyhtiön turvallisuus

Liikekiinteistöjen ja toimitilakiinteistöjen turvallisuus

Toimitilakiinteistöjen paloturvallisuudesta on vastuussa kiinteistön omistaja. Paloturvallisuuden toimenpiteet on kuvattu pelastussuunnitelmassa. Pelastussuunnitelma tulee laatia käytännössä kaikkiin toimitilakiinteistöihin ja isompiin työpaikkatiloihin. Pelastussuunnitelman voi tilata asiantuntijayritykseltä tai laatia hallituksen toimesta itsekin. Ajan tasalla oleva ja laadukas pelastussuunnitelma antaa hyvät käytännön ohjeet paloturvalliseen arkeen. Miten liikekiinteistö varmistaa turvallisuuden pandemian aikana:
Liikekiinteistöjen ja toimitilakiinteistöjen turvallisuus

Hoivakotien turvallisuus

Hoivakotien paloturvallisuudesta on vastuussa toiminnan harjoittaja ja kiinteistön omistaja. Paloturvallisuuden toimenpiteet on kuvattu pelastussuunnitelmassa. Pelastussuunnitelma tulee laatia käytännössä kaikkiin hoivakoteihin. Pelastussuunnitelman voi tilata asiantuntijayritykseltä tai laatia itse. Ajan tasalla oleva ja laadukas pelastussuunnitelma antaa hyvät käytännön ohjeet paloturvalliseen arkeen. Miten hoivakoti voi varmistaa turvallisuuden pandemian aikana:
Kodin turvallisuus

Teollisuus- ja tuotantokiinteistöjen turvallisuus

Teollisuudessa paloturvallisuudesta on vastuussa toiminnan harjoittaja ja kiinteistön omistaja. Paloturvallisuuden toimenpiteet on kuvattu pelastussuunnitelmassa. Pelastussuunnitelma tulee laatia käytännössä kaikkiin tuotantolaitoksiin ja isompiin työpaikkatiloihin. Pelastussuunnitelman voi tilata asiantuntijayritykseltä tai laatia itse. Ajan tasalla oleva ja laadukas pelastussuunnitelma antaa hyvät käytännön ohjeet paloturvalliseen arkeen. Miten teollisuus- tai tuotantokiinteistö voi varmistaa turvallisuuden pandemian aikana:
Sammutintarkastus