Pelastussuunnitelma helposti verkkopalvelussa

Safetum Pelastusvalvoja laatii pelastussuunnitelman helppokäyttöiseen verkkopalveluun. Näin asukkailla tai työntekijöillä on pääsy pelastussuunnitelmaan sekä turvallisuus- ja toimintaohjeisiin. Kiinteistön vastuuhenkilöt voivat päivittää pelastussuunnitelmaa itsenäisesti verkkopalvelussa. 

Laske pelastussuunnitelman hinta

Digitaalinen pelastusvalvoja tavoittaa jo yli puoli miljoonaa suomalaista

Pelastussuunnitelman hallinta ja päivittäminen

Pelastussuunnitelman muokkaus, päivittäminen, tulostus ja lukeminen ovat helppoa ja vaivatonta. Käyttäjillä on mahdollisuus lukea kiinteistökohtaista pelastussuunnitelmaa verkossa. 

Viranomaismääräysten seuranta ja suunnitelman päivitys viranomaisohjeiden mukaan.

♦ Yleisten turvallisuusohjeiden hallinnointi verkossa ja tulostusmahdollisuus.

♦ Pelastussuunnitelma on helppo jakaa verkkopalvelun kautta esimerkiksi pikalinkin avulla

Oma pelastusvalvoja - verkkopalvelussa voit päivittää ja ylläpitää kiinteistösi tai yrityksen pelastussuunnitelmaa. Palvelu laskee reaaliaikaisen turvallisuusindeksin, joka kertoo turvallisuustilanteen kehittymisestä ja todellisista riskeistä. Lisäksi verkkopalvelu analysoi ja seuraa turvallisuustilannetta sekä lähettää hälytykset tarvittavista toimenpiteistä. 

Oma pelastusvalvoja -verkkopalvelu analysoi ja laskee seurattavan turvallisuusindeksin. Näin pysyt ajan tasalla kiinteistösi tai yrityksesi turvallisuustilanteesta

Turvallisuus on seikka, jota on syytä seurata ja mitata. Oma pelastusvalvoja-verkkopalvelusta näet kiinteistösi ja yrityksesi turvallisuusindeksin reaaliaikaisesti, ja säännöllinen raportointi pitää sinut ajan tasalla kokonaistilanteesta. Kiinteistön turvallisuusindeksi kertoo turvallisuustilanteen kehittymisestä ja riskeistä. Faktatiedon perusteella selvität kiinteistön tai työpaikan todelliset turvallisuusongelmat ja käytät aikaasi viisaammin oikeiden ongelmien ratkaisuun arvailun sijaan.

Lue lisää 
Kokemuksia palvelusta 

"Tavoitteenamme on kehittää pelastusturvallisuutta Pelastusvalvoja- palvelun avulla yli 20 %"

Jouni Vuorma, Isännöinti Vuorma Oy

"Safetumin pelastusvalvojien laatimissa pelastussuunnitelmissa ei keskitytä pelkästään palon torjuntaan, vaan siinä otetaan laaja-alaisemmin turvallisuusasioita huomioon. Aiemmin pelastussuunnitelmissa on kiinnitetty huomiota suojeluasioihin ja kuvattu tarkasti suojelulohkoja ja alueita, mutta arkipäivän riskeihin varautuminen on ollut hieman toissijaista. Tavoitteenamme on nostaa kiinteistöjen turvallisuusindeksin keskiarvo 80 pisteeseen, joka on hyvä taso", kiteyttää Vuorma.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi