Mukaan kasvavaan tiimiimme?

Tarinamme alkoi vuonna 2012, kun synnyinseudultaan oululainen Tuomas Jurvelin päätti lähteä kehittämään pelastus- ja työturvallisuutta kokonaan uudella tavalla. Tuomas, joka nykyään on Safetumin toimitusjohtaja, halusi tuoda kiinteistöjen ja työyhteisöjen turvallisuuden helposti seurattavaan ja mitattavaan muotoon. Tänä päivänä säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 milj. € ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina. 

Yhden miehen ruokapöytäideasta Espoossa syntynyt Safetum työllistää nykyisin jo lähes 30 pelastus- ja työturvallisuuden asiantuntijaa. Toimimme sekä valtakunnallisesti että Pohjoismaissa. Kova kasvumme jatkuu edelleen ja uudet vahvistukset ovat tervetulleita kokeneeseen mutta nuorekkaaseen ja energiseen tiimiimme. Huikean yhdessä tekemisen meiningin ja fiiliksen johdosta meillä viihdytään pitkään!

Panostamme aktiivisesti työhyvinvointiin, mikä näkyy tyytyväisinä asiakkaina ja yhteistyökumppaneina. Työntekijänä sinulla on vapaus ja mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseesi ja työpäiviesi sisältöön. Tarjoamme myös kehittymisen ja etenemisen mahdollistavan urapolun nopeasti kasvavassa yrityksessämme. Pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä juna-aseman vieressä.

Katso avoinna olevat paikkamme tai lähetä avoin hakemus  rekry@safetum.fi. Merkitse sähköpostin Aihe-kenttään mitä paikkaa olet hakemassa.


Avoimet työpaikkamme

Sammutinhuoltaja ja -asiantuntija, toimipiste Helsinki, Etelä-Suomi

Etsimme sammutinhuoltajia ja -asiantuntijoita kiinteistöjen ja yritysten alkusammutuskaluston huolto- ja tarkastustoimintaan. 

Sammutinhuoltajana työpäiväsi vierähtävät pääasiallisesti alkusammutuskalustojen, kuten käsisammuttimien ja pikapalopostien tarkastus- ja huoltotehtävissä. Toimenkuvasi voi koostua myös palokatkoasennuksista, väestönsuojien tarkastus- ja huoltotehtävistä sekä muiden paloturvallisuuslaitteiden huolloista. Toimenkuvasi määräytyy ja muovautuu osaamisesi perusteella. Jokainen työntekijä koulutetaan ja perehdytetään tehtävään.

Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla henkilöauton ajokortti. Toimialueenasi on Etelä-Suomen markkina-alue, joka painottuu pääasiallisesti pääkaupunkiseudulle. Sinulla tulee olla kuitenkin matkustusvalmius.


Etsimme henkilöä, jolla on:

- Halua kehittää omaa osaamistaan
- Kokemusta sammutinhuoltotehtävistä
- Järjestelmällinen ja pitkäjänteinen työskentelytapa
- Vähintään vuoden työkokemus sammutinhuoltotehtävistä tai muista edellä kuvatuista tehtävistä
- Ratkaisukeskeinen elämänasenne, itsenäinen työote ja aktiivinen palveluasenne

Lähetä työhakemus palkkatoiveineen sekä yhteenveto tähänastisesta työurastasi otsikolla ”Sammutinhuoltaja” viimeistään 30.3.2019 rekry@safetum.fi.

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! Lisätietoja voit tiedustella toimitusjohtaja Tuomas Jurvelinilta p. 041 467 5401. 

Palokatkoasentaja, 2 paikkaa, toimipiste Helsinki

Haemme järjestelmällistä ja rutiineja pelkäämätöntä osaajaa palokatkoasentajan työtehtäviin. Tehtäväsi on toimia osana teknistä asiantuntijatiimiämme. Työpäiväsi vierähtävät pääasiallisesti asiakaskiinteistöjemme palokatkojen kartoitus- ja asennustehtävissä. 

 Tukenasi työskentelee joukko osaavia asiantuntijoitamme ja työtäsi sujuvoittavat modernit työvälineet sekä digitaaliset ohjelmistot.   


Etsimme henkilöä, jolla on:

- Rakennus - ja kiinteistöalan tuntemusta
- Kokemusta palokatkojen asennustehtävistä
- Eduksi luetaan työtehtävään liittyvät erikoiskurssit ja koulutukset
- Tarkkaa ja palvelualtista työotetta
- Kykyä ymmärtää rutiinien merkitys osana laatua ja asiakaspalvelua
- Järjestelmällinen ja pitkäjänteinen työskentelytapa

Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Lähetä itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen sekä yhteenveto tähänastisesta työurasta viimeistään 26.3.2019 mennessä: rekry@safetum.fi. Merkitse sähköpostin Aihe-kenttään mitä paikkaa olet hakemassa.

Toimi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja voit tiedustella Teemu Kajavalta p. 044 725 7557.

Paloturvalaiteasentaja, 2 paikkaa, toimipiste Helsinki

Toimintamme vahvan kasvun johdosta haemme paloturvalaiteasentajia tekniseen asiantuntijatiimiimme Helsingin toimipisteeseemme.

Etsimme järjestelmällistä ja rutiineja pelkäämätöntä osaajaa. Tehtäväsi on toimia osana teknistä asiantuntijatiimiämme. Työpäiväsi vierähtävät pääasiallisesti palovaroitin-ja savunpoistojärjestelmien sekä turvavalojärjestelmien huolto- ja ylläpitotehtävissä. 

Tukenasi työskentelee joukko osaavia asiantuntijoitamme ja työtäsi sujuvoittavat modernit työvälineet sekä digitaaliset ohjelmistot.  


Etsimme henkilöä, jolla on:

- Rakennus - ja kiinteistöalan tuntemusta
- Kokemusta paloturvalaitteiden huolto- ja ylläpitotehtävistä 
- Eduksi luetaan työtehtävään liittyvät erikoiskurssit ja koulutukset
- Tarkkaa ja palvelualtista työotetta
- Kykyä ymmärtää rutiinien merkitys osana laatua ja asiakaspalvelua
- Järjestelmällinen ja pitkäjänteinen työskentelytapa
- Eduksi luetaan sähkö-, tele- tai automaatioalan perustutkinto / koulutus

Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Lähetä itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen sekä yhteenveto tähänastisesta työurasta viimeistään 26.3.2019 mennessä: rekry@safetum.fi. Merkitse sähköpostin Aihe-kenttään mitä paikkaa olet hakemassa.

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa voidaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! Lisätietoja voit tiedustella Teemu Kajavalta p. 044 725 7557.

Safetum sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi