Mukaan kasvavaan tiimiimme?

Safetum on yrityksien työturvallisuuteen ja kiinteistöjen pelastusturvallisuuteen erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Yrityksessämme työskentelee lähes 20 pelastus- ja työturvallisuuden ammattilaista. Pelastusvalvoja -palvelullamme huolehdimme tuhansien yrityksien ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 milj. € ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina. 

Pelastusvalvojamme tekevät pelastustarkastuksilla vuosittain keskimäärin 30 000 turvallisuushavaintoa ja ylläpidämme tuhansien kiinteistöjen sekä yrityksien pelastussuunnitelmia verkkopalvelussamme. Yritys- ja kiinteistöasiakkaamme tekevät ja käsittelevät mobiilipalvelullamme kuukausittain satoja turvallisuushavaintoja. Palvelukonseptimme tuo kustannustehokkuutta ja suunnitelmallisuutta kiinteistöjen sekä yrityksien turvallisuuden hallintaan ja ylläpitoon. Oletko innokas oppimaan ja haluatko osaksi markkinajohtajan palveluorganisaatiota?

Avoimet työpaikat

Asiantuntijamyyjä, toimipiste Helsinki ja Oulu

Etsimme tehokasta ja tulosorientoitunutta asiantuntijamyyjää digitaalisten edelläkävijäpalvelujen pariin.

Asiantuntijamyyjänä päiväsi koostuvat asiakkuuksien hallinnasta. Hallitset jo olemassa olevia asiakkuuksia, mutta tehtävänäsi on myös uusien asiakkuuksien löytäminen. Tämän lisäksi yhdessä asiantuntijoidemme kanssa seuraat asiakkaidemme turvallisuustilannetta ja hoidat sekä kehität asiakkuuksia näiden havaintojen pohjalta. Asiakkaasi ovat kiinteistöalan eri toimijoita, joille pääset myymään selkeästi tuotteistettua ja kiinteästi hinnoiltetua palvelua, joiden kysyntä on kovassa kasvussa. 


Myyntityötä ja asiakkuuksien hallintaa pääset tekemään suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti modernien myyntityötä helpottavien sähköisten työkalujen avulla. Tietotaito Safetumin palveluista tulee olemaan myös  yksi tärkeimmistä työkaluistasi ja saat siihen kattavan koulutuksen. Saat työssä menestymisen ja osaamisesi kehittymisen varmistamiseksi jatkuvaa sparrausta ja koulutusta. Sosiaalinen media (FacebookLinkedIn, Twitterissä @safetum ja Intagramissa @safetumoy) on mukana tekemisessämme, joten meillä pääset kehittymään halutessasi myös sosiaalisen myynnin parissa. Kasvu on tällä hetkellä huimaa ja täten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan etenemiseesi!

Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla B-ajokortti. Asiakkaat sijaitsevat koko Suomessa. 

Työskennellessäsi Helsingin toimipisteessä asiakkaat ovat pääkaupunkiseudulla ja Etelä - Suomen alueella. Hakijalla tulee olla tarvittaessa matkustusvalmius Suomessa. 

Työskennellessäsi Oulun toimipisteessä asiakkaat ovat Oulun ja Pohjois - Suomen alueella. Hakijalla tulee olla tarvittaessa matkustusvalmius Suomessa. 

Hakuaika päättyy 20.4.2018. Lähetä avoin työhakemus ja CV osoitteeseen rekry@safetum.fi 20.4.2018 mennessä.

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! 

 

Ajanvaraaja, toimipiste Helsinki (5 paikkaa)

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja tulosorientoituneita ajanvaraajia Helsingin toimipisteeseemme digitaalisten edelläkävijäpalvelujen pariin.

Ajanvaraajana päiväsi koostuvat asiakastapaamisien sopimisesta ja puhelimitse tarvekartoituksien toteuttamisesta olemassa oleville asiakkaille. Hallitset jo olemassa olevia asiakkuuksia, mutta tehtävänäsi on myös uusien asiakkuuksien löytäminen.

 

Asiakkaasi ovat kiinteistöalan eri toimijoita, joille pääset myymään ja sopimaan asiakastapaamisia. Palvelumme on selkeästi tuotteistettu ja kiinteästi hinnoiteltu. Palvelun kysyntä on kovassa kasvussa. 

Toimistomme sijaitsee Käpylässä Helsingissä. Asiakastapaamisien sopiminen tapahtuu arkisin 8:00-16:00 välisenä aikana.

Hakuaika päättyy 20.4.2018. Lähetä avoin työhakemus ja CV osoitteeseen rekry@safetum.fi 20.4.2018 mennessä. 

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! 

Lisätietoja: 
Toimitusjohtaja
Tuomas Jurvelin
+358 41 4675 401

Palvelujohtaja
Esa Piiroinen
+358 44 777 9171

Safetum sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi