Mukaan kasvavaan tiimiimme?

Safetum on yrityksien työturvallisuuteen ja kiinteistöjen pelastusturvallisuuteen erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Yrityksessämme työskentelee lähes 20 pelastus- ja työturvallisuuden ammattilaista. Pelastusvalvoja -palvelullamme huolehdimme tuhansien yrityksien ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 milj. € ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina. 

Pelastusvalvojamme tekevät pelastustarkastuksilla vuosittain keskimäärin 30 000 turvallisuushavaintoa ja ylläpidämme tuhansien kiinteistöjen sekä yrityksien pelastussuunnitelmia verkkopalvelussamme. Yritys- ja kiinteistöasiakkaamme tekevät ja käsittelevät mobiilipalvelullamme kuukausittain satoja turvallisuushavaintoja. Palvelukonseptimme tuo kustannustehokkuutta ja suunnitelmallisuutta kiinteistöjen sekä yrityksien turvallisuuden hallintaan ja ylläpitoon. Oletko innokas oppimaan ja haluatko osaksi markkinajohtajan palveluorganisaatiota?

Avoimet työpaikat

Asiantuntijamyyjä Kaksi (2) avointa paikkaa, toimipiste Helsinki

Etsimme tehokasta ja tulosorientoitunutta asiantuntijamyyjää digitaalisten edelläkävijäpalvelujen pariin.

Asiantuntijamyyjänä päiväsi koostuvat asiakkaiden kanssa sopimiesi kuukausi- ja vuositapaamissa  pääkaupunkiseudulla käymisestä ja niihin valmistautumisesta. Tämän lisäksi yhdessä asiantuntijoidemme kanssa seuraat asiakkaidemme turvallisuustilannetta ja hoidat sekä kehität asiakkuuksia näiden havaintojen pohjalta. Asiakkaasi ovat kiinteistöalan eri toimijoita, joille pääset myymään selkeästi tuotteistettua ja kiinteästi hinnoiltetua palvelua, jonka kysyntä on kovassa kasvussa. 


Myyntityötä ja asiakkuuksien hallintaa pääset tekemään suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti modernien myyntityötä helpottavien sähköisten työkalujen avulla. Tietotaito Safetumin palveluista tulee olemaan myös  yksi tärkeimmistä työkaluistasi ja saat siihen kattavan koulutuksen. Saat työssä menestymisen ja osaamisesi kehittymisen varmistamiseksi jatkuvaa sparrausta ja koulutusta. Olemme ottaneet myös sosiaalisen median (FacebookLinkedIn, Twitterissä @pelastusvalvoja ja Intagramissa @safetumoy) vahvasti mukaan tekemiseemme, joten meillä pääset kehittymään halutessasi myös sosiaalisen myynnin parissa.

Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla B-ajokortti. Asiakkaat sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla, mutta välillä olet valmis viettämään reissupäiviä myös muualla Suomessa. Toimistopäiviäkin mukaan mahtuu ja ne vietät pääkonttorillamme Käpylässä.

Jätä hakemus

Hakuaika päättyy torstaina 7.9.2017. Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! 

 

Lisätietoja: 
Toimitusjohtaja
Tuomas Jurvelin
+358 41 4675 401

Palvelujohtaja
Esa Piiroinen
+358 44 777 9171

Safetum sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi