Mukaan kasvavaan tiimiimme?

Safetum on yrityksien työturvallisuuteen ja kiinteistöjen pelastusturvallisuuteen erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Yrityksessämme työskentelee lähes 20 pelastus- ja työturvallisuuden ammattilaista. Pelastusvalvoja -palvelullamme huolehdimme tuhansien yrityksien ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 milj. € ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina. 

Pelastusvalvojamme tekevät pelastustarkastuksilla vuosittain keskimäärin 30 000 turvallisuushavaintoa ja ylläpidämme tuhansien kiinteistöjen sekä yrityksien pelastussuunnitelmia verkkopalvelussamme. Yritys- ja kiinteistöasiakkaamme tekevät ja käsittelevät mobiilipalvelullamme kuukausittain satoja turvallisuushavaintoja. Palvelukonseptimme tuo kustannustehokkuutta ja suunnitelmallisuutta kiinteistöjen sekä yrityksien turvallisuuden hallintaan ja ylläpitoon. Oletko innokas oppimaan ja haluatko osaksi markkinajohtajan palveluorganisaatiota?

Avoimet työpaikat

Turvallisuusasiantuntija, toimipiste Helsinki (3 paikkaa)

Haemme nyt kolmea (3) asiantuntijaa Helsinkiin kiinteistöjen pelastustarkastus- ja pelastussuunnittelutehtäviin. Palkkaamme tammikuussa 2019 2 asiantuntijaa ja helmikuun alussa yhden turvallisuusasiantuntijan.

Pelastusvalvojamme suorittavat vuosittain yli 3500 pelastustarkastusta erilaisiin kiinteistöihin ja tuovat pelastusturvallisuuden asiakkaillemme mitattavaan muotoon turvallisuusindeksillä. Asiakkaamme seuraavat pelastusturvallisuuden tilaa Safetum-verkkopalvelun avulla.

Käytännön työssäsi olet osa palveluorganisaatiotamme, jossa tuotat palvelukonseptimme mukaisia pelastusvalvoja-palveluita asiakkaillemme.


Edellytämme:
- Toiselta valittavalta asiantuntijalta asiantuntijapalveluiden tuottamisen lisäksi edellytämme valmiutta ja halukkuutta erilaisten turvallisuuskoulutuksien ja harjoituksien järjestämiseen. 
- AMK - opintoja tai tutkintoa (Esim. Turvallisuusalan tradenomi)
- Käytännön työn kuvassasi korostuvat ratkaisukeskeinen elämänasenne, itsenäinen työote ja aktiivinen palveluasenne. 

Asiantuntijatyö tapahtuu asiakkaidemme luona ja työtehtävät edellyttävät B- ajokorttia sekä matkustusvalmiutta. Tarjoamme markkinoiden parhaat tuotteet ja mahdollisuuden kehittyä turvallisuuden asiantuntijana.


Hakuaika päättyy 30.12.2018. Lähetä avoin työhakemus ja CV osoitteeseen rekry@safetum.fi 

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! 

Palveluasiantuntija (Myyjä), toimipiste Helsinki (2 paikka)

Palveluasiantuntija (Myyjä /Buukkaus), toimipiste Helsinki (1 paikka)

  Etsimme tehokkaita ja tulosorientoituneita myyjiä kiinteistöjen pelastusturvallisuuspalveluiden ja yrityksien työturvallisuuspalveluiden myyntiin. Lisäksi etsimme yhtä henkilöä buukkaustiimiimme.

Myyjänä päiväsi koostuvat asiakkuuksien hallinnasta. Hallitset jo olemassa olevia asiakkuuksia, mutta tehtävänäsi on myös osaltaan uusien asiakkuuksien löytäminen. Toimit osana palvelutiimiä ja olet yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse, sähköisen mobiili-ja verkkopalvelun välityksellä, kartoitat asiakkaiden palvelutarpeita chat-palvelun avulla. Lisäksi sinulla tulee olla valmius osallistua myös asiakaskäynneille. 


Tämän lisäksi yhdessä asiantuntijoidemme kanssa seuraat asiakkaidemme turvallisuustilannetta ja hoidat sekä kehität asiakkuuksia näiden havaintojen pohjalta. Asiakkaasi ovat kiinteistöalan eri toimijoita, joille pääset myymään selkeästi tuotteistettua ja kiinteästi hinnoiltetua palvelua, joiden kysyntä on kovassa kasvussa. 

Myyntityötä ja asiakkuuksien hallintaa pääset tekemään suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti modernien myyntityötä helpottavien sähköisten työkalujen avulla. Tietotaito Safetumin palveluista tulee olemaan myös  yksi tärkeimmistä työkaluistasi ja saat siihen kattavan koulutuksen. Saat työssä menestymisen ja osaamisesi kehittymisen varmistamiseksi jatkuvaa sparrausta ja koulutusta. 


 

Asiakkaasi ovat kiinteistöalan eri toimijoita ja palvelumme on selkeästi tuotteistettu ja kiinteästi hinnoiteltu. Palvelun kysyntä on kovassa kasvussa. 

Toimistomme sijaitsee Käpylässä Helsingissä. Työ  tapahtuu arkisin 8:00-16:00 välisenä aikana.

Hakuaika päättyy 30.12.2018. Lähetä avoin työhakemus ja CV osoitteeseen rekry@safetum.fi 

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! 

Lisätietoja: 
Palvelujohtaja (Myynti)
Esa Piiroinen
+358 44 777 9171

Operatiivinen johtaja (Asiantuntijapalvelut)
Teemu Kajava
+358 44 725 7557

Safetum sosiaalisessa mediassa

Qui

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi