Mukaan kasvavaan tiimiimme?

Safetum on yrityksien työturvallisuuteen ja kiinteistöjen pelastusturvallisuuteen erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Yrityksessämme työskentelee lähes 20 pelastus- ja työturvallisuuden ammattilaista. Pelastusvalvoja -palvelullamme huolehdimme tuhansien yrityksien ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 milj. € ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina. 

Pelastusvalvojamme tekevät pelastustarkastuksilla vuosittain keskimäärin 30 000 turvallisuushavaintoa ja ylläpidämme tuhansien kiinteistöjen sekä yrityksien pelastussuunnitelmia verkkopalvelussamme. Yritys- ja kiinteistöasiakkaamme tekevät ja käsittelevät mobiilipalvelullamme kuukausittain satoja turvallisuushavaintoja. Palvelukonseptimme tuo kustannustehokkuutta ja suunnitelmallisuutta kiinteistöjen sekä yrityksien turvallisuuden hallintaan ja ylläpitoon. Oletko innokas oppimaan ja haluatko osaksi markkinajohtajan palveluorganisaatiota?

Avoimet työpaikat

Turvallisuusasiantuntija, toimipiste Helsinki (3 paikkaa)

Haemme nyt kolmea (3) asiantuntijaa Helsinkiin kiinteistöjen pelastustarkastus- ja pelastussuunnittelutehtäviin.

Pelastusvalvojamme suorittavat vuosittain yli 3500 pelastustarkastusta erilaisiin kiinteistöihin ja tuovat pelastusturvallisuuden asiakkaillemme mitattavaan muotoon turvallisuusindeksillä. Asiakkaamme seuraavat pelastusturvallisuuden tilaa Safetum-verkkopalvelun avulla.

Käytännön työssäsi olet osa palveluorganisaatiotamme, jossa tuotat palvelukonseptimme mukaisia pelastusvalvoja-palveluita asiakkaillemme.


Edellytämme:
- Toiselta valittavalta asiantuntijalta asiantuntijapalveluiden tuottamisen lisäksi edellytämme valmiutta ja halukkuutta erilaisten turvallisuuskoulutuksien ja harjoituksien järjestämiseen. 
- AMK - opintoja tai tutkintoa (Esim. Turvallisuusalan tradenomi)
- Käytännön työn kuvassasi korostuvat ratkaisukeskeinen elämänasenne, itsenäinen työote ja aktiivinen palveluasenne. 

Asiantuntijatyö tapahtuu asiakkaidemme luona ja työtehtävät edellyttävät B- ajokorttia sekä matkustusvalmiutta. Tarjoamme markkinoiden parhaat tuotteet ja mahdollisuuden kehittyä turvallisuuden asiantuntijana.


Hakuaika päättyy 30.10.2018. Lähetä avoin työhakemus ja CV osoitteeseen rekry@safetum.fi 

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! 

Markkinointiasiantuntija, toimipiste Helsinki (1 paikka)

Haemme nyt markkinointiasiantuntijaa Helsinkiin. Haluatko olla mukana vauhdittamassa sisällöillä, blogeilla ja sosiaalisella medialla asiantuntijayrityksen kasvua? Etsitkö paikkaa, jossa saat osallistua sisällön tuotantoon, messujen suunnitteluun ja toteutukseen sekä tehdä yrityksen markkinointia ja viestintään osana palvelutiimiä? Tule meille töihin!

Safetum on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen ja noin 20 henkilöä työllistävä kiinteistöjen pelastusturvallisuuteen ja yrityksien työturvallisuuteen erikoistunut palveluyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. Pelastusvalvoja-palvelullamme huolehdimme ihmisten työturvallisuudesta, asuinrakennuksien ja siellä asuvien ihmisten pelastusturvallisuudesta. Asiakkaitamme ovat mm. yritykset, kunnat ja kaupungit sekä erilaiset yrityskiinteistöt.

Markkinointiasiantuntijan toimenkuva:

·      Osallistut messujen suunnitteluun ja olet mukana eri puolilla Suomea messuilla esittelemässä palveluitamme

·      Sosiaalisen median kanavien koordinointi, kehittäminen ja pyörittäminen

·      Osallistuminen digimarkkinointiin

·      Blogikirjoitukset ja asiantuntija-artikkelit

·      Osallistut kasvutarinamme viestintään

·      Työhösi voi kuulua myös esimerkiksi www-sivujen sisältöjen kehittämistä, hakukoneoptimointia ja –mainontaa

Katsomme eduksi

·      Muutaman vuoden kokemus markkinointiviestinnästä

·      Kirjoitat erityisen sujuvasti suomeksi, mutta englantikin sujuu

·      Sinulla on kokemusta valokuvaamisesta tai olet valmis oppimaan sekä tuotat mielelläsi kuva- ja videomateriaalia

·      Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen

·      Et pelkää tai säikähdä ketterää ja vauhdikasta työotettamme, vaan tartut helposti asioihin ja viet projektit maaliin

Haluatko sinä olla vauhdittamassa kasvuamme sisältömarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän keinoin?

Hakuaika päättyy 25.10.2018. Lähetä avoin työhakemus ja CV osoitteeseen rekry@safetum.fi  ja kirjoita viestin otsikkoon "Markkinointiasiantuntija Helsinkiin"

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! 

 

Palveluasiantuntija (Myyjä), toimipiste Helsinki (1 paikka)

  Etsimme tehokasta ja tulosorientoitunutta myyjää digitaalisten edelläkävijäpalvelujen pariin.

Myyjänä päiväsi koostuvat asiakkuuksien hallinnasta. Hallitset jo olemassa olevia asiakkuuksia, mutta tehtävänäsi on myös osaltaan uusien asiakkuuksien löytäminen. Toimit osana palvelutiimiä ja olet yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse, sähköisen mobiili-ja verkkopalvelun välityksellä, kartoitat asiakkaiden palvelutarpeita chat-palvelun avulla. Lisäksi sinulla tulee olla valmius osallistua myös asiakaskäynneille. 


Tämän lisäksi yhdessä asiantuntijoidemme kanssa seuraat asiakkaidemme turvallisuustilannetta ja hoidat sekä kehität asiakkuuksia näiden havaintojen pohjalta. Asiakkaasi ovat kiinteistöalan eri toimijoita, joille pääset myymään selkeästi tuotteistettua ja kiinteästi hinnoiltetua palvelua, joiden kysyntä on kovassa kasvussa. 

Myyntityötä ja asiakkuuksien hallintaa pääset tekemään suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti modernien myyntityötä helpottavien sähköisten työkalujen avulla. Tietotaito Safetumin palveluista tulee olemaan myös  yksi tärkeimmistä työkaluistasi ja saat siihen kattavan koulutuksen. Saat työssä menestymisen ja osaamisesi kehittymisen varmistamiseksi jatkuvaa sparrausta ja koulutusta. 


 

Asiakkaasi ovat kiinteistöalan eri toimijoita ja palvelumme on selkeästi tuotteistettu ja kiinteästi hinnoiteltu. Palvelun kysyntä on kovassa kasvussa. 

Toimistomme sijaitsee Käpylässä Helsingissä. Työ  tapahtuu arkisin 8:00-16:00 välisenä aikana.

Hakuaika päättyy 15.11.2018. Lähetä avoin työhakemus ja CV osoitteeseen rekry@safetum.fi 

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! 

Lisätietoja: 
Toimitusjohtaja
Tuomas Jurvelin
+358 41 4675 401

Palvelujohtaja
Esa Piiroinen
+358 44 777 9171

Safetum sosiaalisessa mediassa

Qui

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi