Mukaan kasvavaan tiimiimme?

Safetum on yrityksien työturvallisuuteen ja kiinteistöjen pelastusturvallisuuteen erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Yrityksessämme työskentelee lähes 20 pelastus- ja työturvallisuuden ammattilaista. Pelastusvalvoja -palvelullamme huolehdimme tuhansien yrityksien ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 milj. € ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina. 

Pelastusvalvojamme tekevät pelastustarkastuksilla vuosittain keskimäärin 30 000 turvallisuushavaintoa ja ylläpidämme tuhansien kiinteistöjen sekä yrityksien pelastussuunnitelmia verkkopalvelussamme. Yritys- ja kiinteistöasiakkaamme tekevät ja käsittelevät mobiilipalvelullamme kuukausittain satoja turvallisuushavaintoja. Palvelukonseptimme tuo kustannustehokkuutta ja suunnitelmallisuutta kiinteistöjen sekä yrityksien turvallisuuden hallintaan ja ylläpitoon. Oletko innokas oppimaan ja haluatko osaksi markkinajohtajan palveluorganisaatiota?

Avoimet työpaikat

Hae pelastusvalvojaksi Kaksi (2) avointa paikkaa, toimipiste Helsinki

- Hakuaika on päättynyt.

Hae myyjäksi (Palveluasiantuntija) Kaksi (2) avointa paikkaa, toimipiste Helsinki

Tarjoamme sinulle selkeästi tuotteistetun ja kiinteästi hinnoitellun tuotteen, jonka kysyntä on kovassa kasvussa. Toimenkuvasi koostuu asiakastapaamisien sopimisesta, asiakastapaamisista, asiakkaiden turvallisuustilanteen seuraamisesta yhdessä asiantuntijoiden kanssa ja asiakkuuksien hoitamisesta. 

Myyntityö tapahtuu asiakkaidemme luona ja työtehtävät edellyttävät B-ajokorttia. Tarjoamme markkinoiden parhaat tuotteet ja mahdollisuuden edetä organisaatiossamme sekä hyvät ammatillisen kehityksen toimintamallit.


Katsomme eduksi 

- Liiketalouden AMK -opinnot (Myynnin ja markkinoinnin koulutusohjelma)

Lähetä hakemus 18.8.2017 mennessä osoitteeseen rekry@safetum.fi


Lähetä avoin hakemus rekry@safetum.fi

Lisätietoja: 
Toimitusjohtaja
Tuomas Jurvelin
+358 41 4675 401

Palvelujohtaja
Esa Piiroinen
+358 44 777 9171

Safetum sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi