Mukaan kasvavaan tiimiimme?

Safetum on yrityksien työturvallisuuteen ja kiinteistöjen pelastusturvallisuuteen erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Yrityksessämme työskentelee lähes 20 pelastus- ja työturvallisuuden ammattilaista. Pelastusvalvoja -palvelullamme huolehdimme tuhansien yrityksien ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 milj. € ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina. 

Pelastusvalvojamme tekevät pelastustarkastuksilla vuosittain keskimäärin 30 000 turvallisuushavaintoa ja ylläpidämme tuhansien kiinteistöjen sekä yrityksien pelastussuunnitelmia verkkopalvelussamme. Yritys- ja kiinteistöasiakkaamme tekevät ja käsittelevät mobiilipalvelullamme kuukausittain satoja turvallisuushavaintoja. Palvelukonseptimme tuo kustannustehokkuutta ja suunnitelmallisuutta kiinteistöjen sekä yrityksien turvallisuuden hallintaan ja ylläpitoon. Oletko innokas oppimaan ja haluatko osaksi markkinajohtajan palveluorganisaatiota?

Avoimet työpaikat

Turvallisuusasiantuntija, toimipiste Helsinki (2 paikkaa)

Haemme nyt kahta (2) asiantuntijaa Helsinkiin kiinteistöjen pelastustarkastus- ja pelastussuunnittelutehtäviin.

Safetum on valtakunnallinen ja noin 20 henkilöä työllistävä kiinteistöjen pelastusturvallisuuteen ja yrityksien työturvallisuuteen erikoistunut palveluyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. Pelastusvalvoja-palvelullamme huolehdimme ihmisten työturvallisuudesta, asuinrakennuksien ja siellä asuvien ihmisten pelastusturvallisuudesta. Asiakkaitamme ovat mm. yritykset, kunnat ja kaupungit sekä erilaiset yrityskiinteistöt.

Säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 milj. € ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina.

Pelastusvalvojamme suorittavat vuosittain yli 3500 pelastustarkastusta erilaisiin kiinteistöihin ja tuovat pelastusturvallisuuden asiakkaillemme mitattavaan muotoon turvallisuusindeksillä. Asiakkaamme seuraavat pelastusturvallisuuden tilaa Safetum-verkkopalvelun avulla.

Käytännön työssäsi olet osa palveluorganisaatiotamme, jossa tuotat palvelukonseptimme mukaisia pelastusvalvoja-palveluita asiakkaillemme.


Edellytämme:

- Toiselta valittavalta asiantuntijalta asiantuntijapalveluiden tuottamisen lisäksi edellytämme valmiutta ja halukkuutta erilaisten turvallisuuskoulutuksien ja harjoituksien järjestämiseen. 
- AMK - opintoja tai tutkintoa (Esim. Turvallisuusalan tradenomi)
- Käytännön työn kuvassasi korostuvat ratkaisukeskeinen elämänasenne, itsenäinen työote ja aktiivinen palveluasenne. 

Asiantuntijatyö tapahtuu asiakkaidemme luona ja työtehtävät edellyttävät B- ajokorttia sekä matkustusvalmiutta. Tarjoamme markkinoiden parhaat tuotteet ja mahdollisuuden kehittyä turvallisuuden asiantuntijana.


Hakuaika päättyy 25.9.2018. Lähetä avoin työhakemus ja CV osoitteeseen rekry@safetum.fi 

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! 

 

Ajanvaraaja, toimipiste Helsinki (5 paikkaa)

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja tulosorientoituneita ajanvaraajia Helsingin toimipisteeseemme digitaalisten edelläkävijäpalvelujen pariin.

Ajanvaraajana päiväsi koostuvat asiakastapaamisien sopimisesta ja puhelimitse tarvekartoituksien toteuttamisesta olemassa oleville asiakkaille. Hallitset jo olemassa olevia asiakkuuksia, mutta tehtävänäsi on myös uusien asiakkuuksien löytäminen.

 

Asiakkaasi ovat kiinteistöalan eri toimijoita, joille pääset myymään ja sopimaan asiakastapaamisia. Palvelumme on selkeästi tuotteistettu ja kiinteästi hinnoiteltu. Palvelun kysyntä on kovassa kasvussa. 

Toimistomme sijaitsee Käpylässä Helsingissä. Asiakastapaamisien sopiminen tapahtuu arkisin 8:00-16:00 välisenä aikana.

Hakuaika päättyy 25.9.2018. Lähetä avoin työhakemus ja CV osoitteeseen rekry@safetum.fi 

Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti! 

Lisätietoja: 
Toimitusjohtaja
Tuomas Jurvelin
+358 41 4675 401

Palvelujohtaja
Esa Piiroinen
+358 44 777 9171

Safetum sosiaalisessa mediassa

Qui

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi