KAMPANJA:
Tarkasta taloyhtiösi paloturvallisuusriskit ja päivitä pelastussuunnitelma!

Tarjoamme nyt paloturvallisuuden riskitarkastuksen ja pelastussuunnitelman päivityksen tarjoushintaan 350€* + alv / taloyhtiö

Tarjous on voimassa 6.3.–5.4.2023.

Ota yhteyttä ja lunasta tarjous!
Taloyhtiön hallitus vastaa paloturvallisuudesta – autamme minimoimaan riskit

Taloyhtiön tiloissa tai asunnossa sattuva tulipalo voi aiheuttaa merkittäviä aineellisia vahinkoja ja pahimmassa tapauksessa menetetään jopa ihmishenkiä. Jos kiinteistön paloturvallisuudesta löytyy puutteita tai laiminlyöntejä, ei vahingon sattuessa vakuutusyhtiö välttämättä ole velvollinen korvaamaan kaikkia vahinkoja.

Pelastussuunnitelma on taloyhtiön paloturvallisuuden ja varautumisen käsikirja. Sen laatiminen ja ajan tasalla pitäminen ovat taloyhtiön hallituksen vastuulla. Pelastussuunnitelman keskeisenä osana on arviointi, joka tulee päivittää vuosittain.

Kiinteistön paloturvallisuuden riskitarkastuksessa:

1. Asiantuntijamme jalkautuu kiinteistöön ja suorittaa paloturvallisuuden riskitarkastuksen yhdessä taloyhtiön vastuuhenkilöiden, esimerkiksi hallituksen kanssa. Riskitarkastuksellamme tarkastamme yli 200 eri paloturvallisuuden ja varautumisen osa-aluetta.

2. Saatte tarkastuksesta selkeälukuisen riskiraportin, josta selviää kiinteistön paloturvallisuuden taso, mahdolliset puutteet ja kustannusarvio mahdollisista korjaustarpeista.

3. Tarkastuksen jälkeen päivitämme taloyhtiön pelastussuunnitelman ja varmistamme, että se täyttää lakisääteiset vaatimukset. Hallitukselle voidaan myös luoda omat käyttöoikeudet digitaaliseen palveluumme.

Lue lisää paloturvallisuuden riskitarkastuksesta täältä.

*Tarjous koskee asunto-osakeyhtiöitä. Kampanjahinta ei koske liike- tai toimitilakiinteistöjä. Tarjous on voimassa vain uusille kampanjan aikana tehdyille tilauksille.

Kiinteistöpäättäjä – olemme tukenasi

Safetumin ammattilaiset ovat kiinteistöpäättäjien tukena kaikissa paloturvallisuuteen ja varautumiseen liittyvissä tilanteissa.
Ota yhteyttä