26.11.2019

Safetum ja Vahanen liiketoimintakauppaan

Safetum Oy vahvistaa asiantuntija- ja digitaalista palveluntarjontaa liiketoimintakaupalla Vahanen Monitoring Services Oy:n kanssa. Kaupan myötä Safetumille siirtyy Vahanen Monitoring Services Oy:n Turvayksikön liiketoiminta, kiinteistöasiakkuudet sekä henkilöstö. Liiketoimintakauppa astuu voimaan 1.1.2020. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkaista.

”Me Safetumilla kehitymme nopeasti ja tavoitteemme on rakentaa yhä tehokkaammat palvelut kiinteistöjen pelastusturvallisuuden hoitamiseen. Kiinteistöissä tulisi yhä enemmän hoitaa turvallisuutta vahinkojen sijasta. Kaupan myötä vahvistamme asiantuntija- sekä digitaalista osaamistamme, joten olemme jälleen askeleen lähempänä tavoitettamme”, kuvailee Safetum Oy:n toimitusjohtaja Teemu Kajava.

”Pelastussuunnittelu ja kiinteistön turvallisuuteen liittyvät palvelut ovat olleet hyvää liiketoimintaa, mutta niillä on rajoitetusti synergioita Vahasen muiden liiketoimintojen kanssa. Safetumin kiinnostus Turvayksikköämme kohtaan kertoi paljon siitä, miten hyvää työtä yksikössä on tehty. Ennusteet kiinteistön turvallisuuden merkityksellisyydestä tulevaisuudessa ovat lupaavat ja meiltä siirtyvä innostunut porukka pääsee kehittymään Safetumin laaja alaisessa kiinteistö- ja työturvallisuuden ympäristössä. Yksikön tähänastinen kehitys ja osaavat resurssit antavat lujan uskon menestyksekkäälle tulevaisuudelle”, kertoo Vahanen Monitoring Services Oy:n toimitusjohtaja Sami Päivärinta.

”Toivotan Vahasen Turvayksiköstä meille siirtyvän henkilöstön tervetulleeksi tiimiimme. Parhaan asiakaskokemuksen taustalla ovat aina motivoituneet ja innostuneet ihmiset. Me Safetumilla haluamme kasvaa sekä yrityksenä - että myös hyvistä ja osaavista henkilöistä koostuvana yhteisönä", päättää Kajava.

Lisätiedot:

Teemu Kajava, Safetum Oy, toimitusjohtaja +358 44 7257557

Sami Päivärinta, Vahanen Monitoring Services Oy, toimitusjohtaja +358 50 385 8472

Lisää uutisia

Safetum turvaa selustasi

Oli kyse sitten kiinteistön pelastussuunnittelusta tai yrityksesi työturvallisuudesta, autamme kartoittamaan riskit ja viemään turvallisuuden aidosti uudelle tasolle.
Lue lisää