22.12.2016

Joulupöytä katettu herkuilla läheisten ympäröimänä – näihin asioihin tulisi kiinnittää huomiota jouluherkkuja valmistettaessa

Joulunaika muuttaa keittiö- ja ruokailutilamme kodin vilkkaimmaksi oleskelutilaksi. Kinkku on uunissa, laatikot lämmitystä vailla valmiit ja pöydät notkuvat herkkuja.

”Keittiö on ehdottomasti yksi lempipaikoistamme näin joulunaikaan, mutta samalla riskialttein”, Safetumin palveluasiantuntija Niko Ikonen sanoo ja jatkaa, ”pienillä teoilla pystyy luomaan keittiöstä turvallisen ympäristön, jossa voi kokkailla huoletta.”

 

”Keittiö on yksi lempipaikoistamme joulunaikaan. Pienillä teoilla pystyy luomaan keittiöstä turvallisen ympäristön, jossa voi huoletta kokkailla perheen ja ystävien kesken.”

 

Ikonen suosittelee tarkistamaan ensitöikseen ennaltaehkäisevät turvallisuusvälineet ja niiden toimivuuden. ”Testaa toimiiko palovaroitin, pidä sammutuspeite lähettyvillä ja huolehdi, ettei lieden ympärillä tai levyjen päällä ole tavaroita.” 

”Palovaroittimen ei tarvitse olla valkoinen klöntti katossa. Design on löytänyt palovaroittimet ja sammutuspeitteet, niistä on muodustunut hienoja sisustuselementtejä.”

Pelastusviranomaisten tilastojen mukaan joulukuussa tapahtuu päivittäin noin kolmekymmentä tulipaloa ja joulukuu onkin palotilastojen valossa vuoden vaarallisin kuukausi.

"Joulu on rauhoittumisen ja rentoutumisen aikaa. Nautitaan läheistemme seurasta turvallisin mielin", Ikonen päättää ja toivottaa hyvää joulua!

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi