21.12.2016

Safetum lahjoittaa 500 palovaroitinta lapsiperheille Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta

Joulukuun alussa Helsingin Vuosaaressa tapahtunut vakava tulipalo puhutteli koko Suomea. “Mietimme, miten voisimme olla tukemassa lapsiperheiden joulua ja samalla edistää kotien paloturvallisuutta. Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta meillä on mahdollisuus toteuttaa tämä”, kertoo Safetum Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Jurvelin

“Koskaan ei voi tietää, millaisia haasteita elämä tuo eteen. Meillä jokaisella voi tulla vastaan hetkiä, jolloin tarvitsemme apua vaikean elämäntilanteen keskellä”, kertoo Jurvelin.

Safetum Oy on valtakunnallinen kiinteistöjen ja yrityksien pelastusturvallisuuteen erikoistunut palveluyritys. Tilastojen mukaan joulukuussa syttyy päivittäin keskimäärin 30 tulipaloa ja joulukuu on vuosittaisten tulipalojen kokonaismäärällä mitattuna talvikauden vaarallisin kuukausi.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on kansalaisjärjestö, joka edistää lapsiperheiden hyvinvointia. ”Olemme lapsiperheiden puolesta kiitollisia lahjoituksesta. On tärkeää, että perheet huomioivat turvallisuuden”, kommentoi Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestöpäällikkö Minna Maanpää ja jatkaa, ”palovaroittimet menevät meidän Perhekahvila-toiminnan kautta jakoon lapsiperheille.” 

”Hyvä joulumieli ja turvallinen joulu on jokaisen oikeus riippumatta elämäntilanteesta”, päättää Jurvelin.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi