17.08.2015

SAFETUM OY JA OULUN KÄRPÄT JATKAVAT YHTEISTYÖTÄÄN

Safetum Oy ja jääkiekon SM-liigajoukkue Oulun Kärpät jatkavat yhteistyötään. Tulevana kautena Kärppien maalivahdit pelaavat SM- liigaa Safetum Oy:n väreihin maalatuissa maskeissa. Maskit luovuttivat Tuomas Jurvelin (vas.) ja Mika Jurvelin (oik.). Oulun Kärppien puolesta maskit vastaanotti maalivahti Iiro Tarkki (kesk.).

Safetum Oy on johtava turvallisuus- ja riskienhallinnan verkko- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Toiminta painottuu yrityksien ja kiinteistöjen riskienhallintaan, turvallisuusviestintään sekä ihmisten turvallisuusosaamisen kehittämiseen.

”Haluamme olla tukemassa Pohjois - Suomalaista menestystarinaa ja liikunnallisia arvoja. Kärppien pitkäjänteisestä työstä ja voittamisen kulttuurista voi jokainen yritys oppia, toteaa Safetum Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Jurvelin.”

”Viime kausi päättyi hyvin, joten odotukset ovat tietysti tällekin kaudelle aika korkeat. Toivottavasi uudella joukkueella lähtee kausi sekä Liigassa että CHL:ssä hienosti rullaamaa, toteaa Oulun Kärppien maalivahti Iiro Tarkki.”

Safetum Oy toivottaa Kärpille menestyksekästä kiekkokautta.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi