02.02.2017

Safetum Oy osaksi kiinteistöalan luotettavien kumppaneiden verkostoa

Safetum Oy on liittynyt osaksi kiinteistöalan luotettavien kumppaneiden verkostoa. REM eli Real Estate Members on kiinteistöalalla toimivien huippuosaajien muodostama verkosto, joka tekee kiinteistöalaa ja asiakkaita hyödyttävää yhteistyötä ja kehittää kumppanuusajattelua. Yhteistyöverkoston jäsenet edustavat kiinteistöalalla oman toimialansa kärkeä.

"Olemme erittäin iloisia, että kuulumme kiinteistöalan huippuosaajien joukkoon ja saamme olla edistämässä kiinteistöalan toimintaa. Arvojemme mukaisesti tavoitteenamme on löytää asiakkaidemme tarpeet, tuoda lisäarvoa palvelukonseptimme avulla ja välittää sekä pitää huolta asiakkaistamme. Tämän voi kiteyttää yhteen lauseeseen; asiakas on työnantajamme", kuvaa Jurvelin.

"Arvojemme mukaisesti tavoitteenamme on löytää asiakkaidemme tarpeet, tuoda lisäarvoa palvelukonseptimme avulla ja välittää sekä pitää huolta asiakkaistamme."

Safetumin Pelastusvalvoja-palvelua käyttää jo yli 6 000 taloyhtiötä ja yrityskiinteistöä, joissa asuu ja työskentelee yhteensä yli puoli miljoonaa suomalaista.

"Asiantuntijamme suorittivat vuoden 2016 aikana kiinteistöihin yli 3000 pelastustarkastusta ja tarkastuksilla on tehty yli 30 000 turvallisuushavaintoa. Asiakkaamme seuraavat pelastusturvallisuuden tilaa reaaliaikaisen turvallisuusindeksin avulla", kertoo Jurvelin.

"Uskomme kiinteistöjen pelastusturvallisuuden kehittyvän käytännön turvallisuustoimenpiteiden avulla, ei pelkkiä pelastussuunnitelma-dokumentteja laatimalla", päättää Jurvelin.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi