14.12.2016

Safetum tuo markkinoille palvelun jolla torjutaan palokuolemia

Asukkaiden käyttöön tarkoitettu palvelu ehkäisee tulipaloja ja tapaturmaisia kuolemia. Palvelun avulla voi ilmoittaa esimerkiksi palovaroittimen toimimattomuudesta tai katolta roikkuvista hengenvaarallisista jääpuikoista. Palvelu avautuu vuoden 2017 alussa.

”On erityisen innostavaa olla edistämässä asumisen ja vapaa- ajan turvallisuutta,” sanoo Safetum Oy:n johtava turvallisuusasiantuntija Tuomas Jurvelin. 

”Nykyisellään ennalta ehkäisevään turvallisuustyöhön ei kiinnitetä riittävästi huomiota, tästä ovat ikävänä esimerkkinä viime aikoina tapahtuneet kohtalokkaat tulipalot. Vastikään Vuosaaressa menehtyi tulipalossa kolme lasta ja heidän äitinsä. Onnettomuustutkinnan mukaan huoneistossa ei ollut palovaroitinta”, kertoo Jurvelin. 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tilastojen mukaan tapaturmat ovat suomalaisten neljänneksi yleisin kuolinsyy. Tällä hetkellä kotona ja vapaa-ajalla tapahtuvissa tapaturmissa kuolee vuosittain noin 2500 ihmistä. Tulipaloissa menehtyy Suomessa suhteellisesti enemmän ihmisiä kuin muissa länsimaissa.

”En haluaisi nähdä enää yhtään uutista, jossa kerrotaan perheen menettäneen henkensä asunnossa, jossa ei ollut palovaroitinta.” 

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi