16.06.2017

Uusi palvelumalli vakuutusmarkkinoille - Safetum ja Protector yhteistyöhön

Safetum Oy ja Protector Vakuutus ovat tehneet sopimuksen koulutus- ja asiantuntijapalveluista Protectorin vakuutusasiakkaille. Solmittu sopimus on uusi askel riskienhallinta- ja vakuutusmarkkinassa sekä uudenlainen palvelumalli Suomessa.

"Yritysten työturvallisuus ja vakuuttaminen ovat suuren murroksen keskellä. Digitalisaatio tuo uusia mahdollisuuksia ja olemme äärimmäisen iloisia Protector Vakuutuksen kanssa solmimastamme sopimuksesta. Haluamme olla uudistamassa työturvallisuusmarkkinaa ja riskienhallintaa hyödyntäen digitalisaatiota. Yhteistyö mahdollistaa molempien yrityksien keskittymisen ydinliiketoimintaansa, joka näkyy entistä laadukkaampana palveluna asiakkaille," kertoo Safetum Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Jurvelin.

”Vakuutusmarkkinoiden haastajana etsimme kumppaniksemme rohkeita ja uudistavia toimijoita, joilla on tahtoa ja valmiutta tarjota asiakkaillemme nykyaikaisia palveluita. Olemme ylpeitä solmimastamme yhteistyösopimuksesta Safetumin kanssa. Yhdessä pystymme haastamaan perinteisiä palveluntarjoajia ja tarjoamaan Protectorin asiakkaille innovatiivisia ratkaisuja riskienhallintaan ja työturvallisuuden parantamiseen,” kommentoi Protector Vakuutuksen Suomen maajohtaja Krister Räihä.

Safetum on yrityksien työturvallisuuteen ja kiinteistöjen pelastusturvallisuuteen erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Yrityksessämme työskentelee lähes 20 pelastus- ja työturvallisuuden ammattilaista. Pelastusvalvoja –palvelullamme huolehdimme tuhansien yrityksien ja kiinteistöjen turvallisuudesta sekä tuomme turvallisuuden mitattavaan muotoon turvallisuusindeksin avulla. Säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 milj. € ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina. 

Protector Vakuutus on Oslon pörssissä listattu yritys. Yhtiön toiminta alkoi vuonna 2004 Norjassa, josta lähtien kasvu on ollut nopeaa ja kannattavaa. Vuonna 2016 yrityksen vakuutusmaksutulo oli 3,439 miljardia Norjan kruunua, mikä oli kasvua 21% edellisestä vuodesta. Protector työllistää yli 300 työntekijää viidessä eri maassa. Yhtiö tarjoaa vakuutuksia merivakuutustoimintaa lukuun ottamatta kaupalliselle ja julkiselle sektorille, ja tuotteet ovat saatavissa ainoastaan vakuutusvälittäjien kautta. 

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi