19.10.2016

Vankimielisairaalasta paloturvalliseksi designkohteeksi

Turussa kulttuurihistoriallisesti arvokas Kakolan alue on kunnostettu asuin- ja majoitusympäristöksi. Majoituspalveluyritys Forenom uusi entisen vankimielisairaalan asuinhuoneistoilla. Mahdollisimman alkuperäinen ilme on säilytetty Museoviraston linjausten mukaisesti nykydesignin twistillä. ”Kakolanmäki on kohteena äärimmäisen kiinnostava. Sijainti on hyvä, keskustan ja sataman läheisyydessä”, kertoo Turun aluepäällikkö Max Linden Forenomilta. 

Rakennus on design-henkisyyden lisäksi paloturvallinen. Forenom nostaa majoittujien turvallisuuden erityissijalle – rakennuksen paloturvallisuudesta huolehtii Safetumin pelastusvalvojat. ”Haluamme panostaa laatuun majoituskohteissamme, turvallisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä palveluperiaatteissamme.” 


 ”Haluamme panostaa laatuun majoituskohteissamme, turvallisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä palveluperiaatteissamme.” - Max Linden, aluepäällikkö, Forenom


Pelastussuunnitelmat sijaitsevat joka huoneistossa, sekä rakennukseen tehdään säännöllisiä pelastustarkastuksia. Nopean reagointivalmiuden turvallisuushavaintoihin mahdollistaa Oma pelastusvalvoja-verkkopalvelu, josta tiedot siirtyvät heti vastuuhenkilöille käsiteltäviksi.

Monipuolinen tarjonta vetää ihmisiä ulkomailta asti. Design-asuntojen kanssa samassa rakennuksessa on entisiä eristyssellejä, joihin on valmistumassa Escape room-pakopelihuoneita. Asunnoissa voi majoittautua yhdestä yöstä useaan kuukauteen. Vilkkaan kävijämääräliikenteen vuoksi turvallisuusohjeet on tehty mahdollisimman helposti saataville ja selkeästi ymmärrettäviksi. 

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi