Tietoa Safetumista

Turvallisten kiinteistöjen ja yritysten puolesta

Safety-osaamisen edelläkävijä

Intohimonamme on rakentaa turvallista asuin- ja työympäristöä sekä tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia turvallisuuden palveluita. Turvallisuuden hallinnan tulee olla helppoa, edistää oikeita asioita sekä tuoda asiakkaalle todellista lisäarvoa. Viihtyisä ja turvallinen asuin- ja työympäristö on kaikkien oikeus.


Asiantuntijamme suorittavat vuosittain kiinteistöihin yli 3000 pelastustarkastusta ja tarkastuksilla tehdään yli 30 000 turvallisuushavaintoa. Asiakkaamme seuraavat turvallisuutta turvallisuusindeksin avulla ja ylläpitävät pelastussuunnitelmia palvelussamme. Yritysasiakkaamme hoitavat lakisääteiset vaarojen ja riskien arvioinnit sekä turvallisuushavaintojen ilmoittamisen ja käsittelyn Oma Pelastusvalvoja- mobiilipalvelun avulla. Yritysasiakkaat seuraavat työturvallisuuden tilaa turvallisuusindeksin avulla. Säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 miljoonaa euroa ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina. 

Olemme vuonna 2012 aloittanut noin 20 henkilön pelastusturvallisuuteen erikoistunut palveluyritys. Yrityksen omistaa toimiva johto.

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi