Safetum kattokuvitus matala

Palvelumme

Tarjoamme palveluratkaisut aina pelastussuunnitelman päivittämisestä paloturvallisuuslaitteiden vuosihuoltoon ja turvallisuuskoulutuksiin. Toimintamme keskiössä on kokemus, ammattitaito ja moderneimmat työvälineet. Voit valita palveluista tämänhetkiseen tilanteeseen parhaiten sopivan tai antaa pelastusturvallisuuden kokonaisvaltaisesti Safetumin asiantuntijoiden hoidettavaksi.
Kokonaispalvelun hinta alkaen 450 € / vuosi.
Autamme mielellämme kartoittamaan parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Pyydä tarjous

Soita ja kartoitetaan tilanne 029 170 1100

Pelastussuunnitelma

Icon
Omaisuus- ja henkilövahinkojen välttämiseksi on äärimmäisen tärkeää, että onnettomuustilanteissa osataan toimia turvallisesti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Paloturvallisuuden riskitarkastus

Icon
Me Safetumilla arvioimme ja mittaamme kiinteistöjen paloturvallisuutta päivittäin. Paloturvallisuuden riskistarkastus on ainutlaatuinen arviointimenetelmä, jossa Safetumin asiantuntija mittaa 175 osa-aluetta kattavan kiinteistön turvallisuusindeksin.

Lue lisää

Paloturvallisuuden digitaalinen seuranta

Icon
Vaara- ja vahinkotilanteiden ennakoimiseksi ja välttämiseksi on tärkeää, että paloturvallisuuden tilannetta myös seurataan pitkäjänteisesti.

Lue lisää

Paloturvallisuuden vuosihuollot

Icon
Paloturvallisuuden ytimessä on pelastussuunnitelman päivittämisen lisäksi paloturvallisuuslaitteiden jatkuva huolto ja ylläpito. Tämä on lakisääteinen velvoite, josta paloturvallisuudesta vastaavan tahon tulee huolehtia.

Lue lisää

Väestönsuojan huollot ja tarkastukset

Icon
Väestönsuoja on kiinteistön varautumisen kivijalka. Asiantuntijamme auttavat teitä kaikissa väestönsuojiin liittyvissä kysymyksissä. Oli kyse sitten väestönsuojan tarkastuksista, korjauksista, tiiveyskokeen suorittamisesta tai suojan materiaalien hankinnasta.

Lue lisää