Palvelumme

Kaikki mitä tarvitset kiinteistösi paloturvallisuuden varmistamiseksi

Autamme kiinteistöjä kaikissa paloturvallisuuden ja varautumisen toimenpiteissä. Ylläpidämme ja laadimme kiinteistöjen pelastussuunnitelmia, koulutamme kiinteistöjen asukkaita ja työpaikkatilojen työntekijöitä, tarkastamme paloturvallisuusriskejä, huollamme väestönsuojia sekä paloturvallisuuslaitteita.

Autamme mielellämme kartoittamaan parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Pelastus­suunnitelma

Poistumistie
Omaisuus- ja henkilövahinkojen välttämiseksi on äärimmäisen tärkeää, että onnettomuustilanteissa osataan toimia turvallisesti ja tehokkaasti.
Lue lisää

Paloturvallisuuden riskitarkastus

Tuli
Pelastussuunnitelman laadinnan keskeinen vaihe on riskien kartoittaminen ja arviointi. Paloturvallisuuden riskitarkastuksessa havainnoidaan rakennuksen tiloissa esiintyviä vaaranpaikkoja ja arvioidaan niistä aiheutuvat riskit kiinteistön käyttäjien turvallisuudelle. Paloturvallisuusriskien arviointi on keskeinen ja tärkeä osa kiinteistön turvallisuuden hoitamista.
Lue lisää

Paloturvallisuuden vuosihuollot

Hälytyslaite
Paloturvallisuuden ytimessä on pelastus­suunnitelman päivittämisen lisäksi palo­turvallisuus­laitteiden jatkuva huolto ja ylläpito. Tämä on lakisääteinen velvoite, josta palo­turvallisuudesta vastaavan tahon tulee huolehtia.
Lue lisää

Väestönsuojan huollot ja tarkastukset

Väestönsuoja on kiinteistön varautumisen kivijalka. Asian­tuntijamme auttavat teitä kaikissa väestön­suojiin liittyvissä kysymyksissä. Oli kyse sitten väestönsuojan tarkastuksista, korjauksista, tiiveyskokeen suorittamisesta tai suojan materiaalien hankinnasta.
Lue lisää

Paloturvallisuuden digitaalinen seuranta

Mobiililaite
Vaara- ja vahinkotilanteiden ennakoimiseksi ja välttämiseksi on tärkeää, että paloturvallisuuden tilannetta seurataan pitkäjänteisesti. Safetumin verkkopalvelun avulla pystyt hallinnoimaan kiinteistösi pelastussuunnitelmaa sekä seuraamaan paloturvallisuutta ja käynnissä olevien korjaustoimenpiteiden etenemistä.
Lue lisää

Koulutus ja viestintä

Useimmiten tulipalon aiheuttajana on inhimillinen teko tai tekemättä jättäminen. Meidän avullamme varmistat, että taloyhtiönne asukkaat ja työpaikkakiinteistönne työntekijät osaavat toimia turvallisesti ja ymmärtävät hyvän turvallisuuskulttuurin merkityksen hyvinvoinnille.
Lue lisää

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista