Avoimet työpaikat

Palveluasiantuntija, 2 paikkaa, Helsinki

Etsimme tehokasta ja tulosorientoitunutta palveluasiantuntijaa (B2B palvelumyyjä, kiinteistöasiakkaat) kovassa kysynnässä olevien palveluidemme myyntiin.

Asiantuntijamyyjänä päiväsi koostuvat asiakkuuksien hallinnasta. Hallitset jo olemassa olevia asiakkuuksia, mutta tehtävänäsi on myös uusien asiakkuuksien löytäminen. Tämän lisäksi, yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, seuraat asiakkaidemme turvallisuustilannetta sekä hoidat ja kehität asiakkuuksia näiden havaintojen pohjalta. Työpäivät kuluvat pääasiassa asiakkaiden luona. Asiakkaasi ovat kiinteistöalan eri toimijoita, joille pääset myymään selkeästi tuotteistettuja ja kiinteästi hinnoiteltuja palveluja, joiden kysyntä on kovassa kasvussa. Voit tutustua palveluun tarkemmin täällä:  https://www.safetum.fi/kiinteistoille .

Myyntityötä ja asiakkuuksien hallintaa pääset tekemään suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti modernien myyntityötä helpottavien sähköisten työkalujen avulla. Tietotaito Safetumin palveluista tulee olemaan myös yksi tärkeimmistä työkaluistasi ja saat siihen kattavan koulutuksen. Sinulla ei siis tarvitse olla alalta aiempaa kokemusta. Saat työssä menestymisen ja osaamisesi kehittymisen varmistamiseksi jatkuvaa sparrausta ja koulutusta. Kasvumme on tällä hetkellä huimaa ja sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan etenemiseesi yrityksessämme!  

Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla henkilöauton ajokortti. Asiakkaat sijaitsevat pääosin Etelä-Suomessa, mutta pääset vastaamaan alueestasi myös muualla Suomessa, niillä paikkakunnilla, joihin on järkevää kulkea Helsingin toimistostamme käsin. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä juna-aseman vieressä.

Palveluasiantuntija, 2 paikkaa, Helsinki

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen sekä yhteenveto tähänastisesta työurasta viimeistään 23.6.2019 rekry@safetum.fi
Lisätietoja:
Esa Piiroinen ja Joel Lukka

Asiakaspalvelija, Helsinki

Etsimme reipasta, joustavaa ja rutiineja pelkäämätöntä osaajaa asiakaspalvelijan tehtävään. Olet järjestelmällinen, tarkka etkä pelkää tarttua puhelimeen. Puhelinvaihteen, asiakaspalvelusähköpostin ja -chatin hoitamisen ohella vastuullasi voi olla erilaisia toimiston ylläpitoon liittyviä avustavia tehtäviä, joita hoidat iloisin mielin. Tukenasi työskentelee joukko osaavia asiantuntijoita ja työtäsi sujuvoittavat modernit työvälineet sekä digitaaliset ohjelmistot. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä juna-aseman vieressä. 

Asiakaspalvelija, Helsinki

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen sekä yhteenveto tähänastisesta työurasta viimeistään 28.6.2019 rekry@safetum.fi Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti!
Lisätietoja:
Minna Rintoo

Safetum työnantajana

minna-rintoo kopio
minna-rintoo kopio

Safetum on kiinteistöjen pelastusturvallisuuden ja yritysten työturvallisuuden johtava asiantuntija Suomessa. Meille vain mitattava turvallisuus on todellista riskien havainnointiin perustuva turvallisuusindeksi kertoo asiakkaillemme ajantasaisen turvallisuuden tason. Jo yli 7000 pohjoismaista kiinteistöä ja yli 300 yritystä on luottanut meille pelastus- ja työturvallisuuden kokonaisvaltaisen hoitamisen.

Kasvamme vahvasti sekä Suomessa ja Pohjoismaissa ja etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä jatkuvasti kehittyvällä ja yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta työtehtävät riskien ennakoinnin ja turvallisuushavainnoinnin parissa vievät asiantuntijamme ympäri Suomen.

Meitä on jo noin kolmisenkymmentä asiantuntijaa tekemässä töitä turvallisuuden puolesta. Liity joukkoon.