Avoimet työpaikat

Tekninen asiantuntija, Helsinki

Oletko vastavalmistunut tai opintojaan päättävä sähköalan insinööri? Haemme kasvavaan joukkoomme nyt TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA osaksi palvelutiimiämme. Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa kiinteistöjen paloturvallisuustekniikan (mm. paloilmoitinjärjestelmät, savunpoistojärjestelmät, turva- ja merkkivalojärjestelmät) huoltotoimien aikatauluttamisesta, huoltoraporttien käsittelystä ja korjaustoimien tarjouslaskennasta sekä asiakasviestinnästä näihin liittyen.

Työssä menestyäksesi odotamme sinulta hyviä asiakaspalvelutaitoja, kiinteistöjen sähköteknisten järjestelmien ymmärrystä, tekstinkäsittelytaitoa ja tarkkuutta. Pääsääntöisesti työsi on toimistotyötä pääkonttorillamme Helsingin Käpylässä, mutta et kuitenkaan pelkää toisinaan jalkautua kiinteistöille tutustumaan ja arvioimaan kustannuksia laitteistojen perusparannukselle tai muille korjaustoimille.

Tekninen asiantuntija, Helsinki

Lähetä työhakemus sekä yhteenveto tähänastisesta työurastasi otsikolla ”Tekninen asiantuntija”. Haku päättyy 20.10.2019.
Lisätietoja:
Minna Rintoo

Safetum työnantajana

rekrytoimme
rekrytoimme

Safetum on kiinteistöjen pelastusturvallisuuden ja yritysten työturvallisuuden johtava asiantuntija Suomessa. Meille vain mitattava turvallisuus on todellista riskien havainnointiin perustuva turvallisuusindeksi kertoo asiakkaillemme ajantasaisen turvallisuuden tason. Jo yli 7000 pohjoismaista kiinteistöä ja yli 300 yritystä on luottanut meille pelastus- ja työturvallisuuden kokonaisvaltaisen hoitamisen.

Kasvamme vahvasti sekä Suomessa ja Pohjoismaissa ja etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä jatkuvasti kehittyvällä ja yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta työtehtävät riskien ennakoinnin ja turvallisuushavainnoinnin parissa vievät asiantuntijamme ympäri Suomen.

Meitä on jo yli kolmisenkymmentä asiantuntijaa tekemässä töitä turvallisuuden puolesta. Liity joukkoon.