Avoimet työpaikat

Turvallisuusasiantuntija

Turvallisuusasiantuntija

Työhakemukset sähköpostitse osoitteeseen
safetum@rekry.fi
Lisätietoja:

Meidän tehtävämme on yhdessä asiakkaidemme kanssa edistää kiinteistöjen paloturvallisuutta ja varautumista. Tarjoamme palveluita palovaroittimien huolenpidosta paloturvallisuusriskien arviointiin ja pelastussuunnitelman ylläpitoon. Meillä pääset luomaan tarinaa, joka on vasta alussa. Tarinaa, joka pelastaa ihmishenkiä.

Etsimme tiimiimme paloturvallisuuden asiantuntijaa. Jos olet ahkera ja sinulla on sisäinen palo edistää kiinteistöjen paloturvallisuutta ja varautumista, niin tämä työtehtävä voisi sopia sinulle.

Safetumin rakenteet työnantajana ovat vakaat ja turvalliset. Olemme hyvin perinteinen työnantaja joka arvostaa työn tekijää. Olet meillä osa työyhteisöä, joka haluaa sinun menestyvän yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Teemme yhdessä matkaa, jolla me varmistamme Suomalaisten kiinteistöjen turvallisuuden. Me olemme Safetumilla tehneet tätä matkaa yhdessä jo vuodesta 2012 alkaen ja matkamme on vasta alussa. Turvallisuus on sanoja, tekoja sekä unelmia. Me hoidamme turvallisuutta vahinkojen sijaan.

Tulet olemaan osa tiimiä, joka koostuu pelastussuunnittelijoista, palokatko- ja sammutinasentajista, teknisistä piirtäjistä sekä turvallisuuskouluttajista, joilla kaikilla on vahva halu edistää kiinteistöjen paloturvallisuutta.

Paloturvallisuuden asiantuntijana tuotat Safetumilla palvelua, joka suojaa kiinteistöjä sekä voi pelastaa ihmishenkiä. Käytännössä tämä tarkoittaa pelastussuunnitelmien laadintaa sekä riskitarkastusten suorittamista. Eduksi katsomme jos sinulla on myös halukkuutta kouluttautua suorittamaan palovaroittimien asennuksia asiakastaloyhtiöihimme.

Tarkennamme mielellämme työtehtävän yksityiskohtia. Otathan meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Etsimme tekijöitä, joilla on:

• Turvallisuusalan amk-tutkinto tai muu turvallisuusalalle soveltuva koulutus

• Kokemusta paloturvallisuusalasta vähintään kaksi vuotta

• Ymmärrys kiinteistön paloturvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä

• Halu kehittää omaa osaamistaan

• Ratkaisukeskeinen asenne ja itsenäinen työote

• Laaja matkustusvalmius Suomessa ja B- ajokortti

Miksi Safetum?

• Työ, jossa pääset aidosti edistämään yhteiskunnan turvallisuutta ja hyvinvointia

• Kasvuyhtiön mahdollisuudet monipuoliseen urakehitykseen

• Pääset osaksi kokenutta ja energistä tiimiämme

• Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan lisäksi työsuhdeauton vapaalla autoedulla

Lähetä työhakemus CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 8.3.2024. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti kuka olet ja mitkä ovat tavoitteesi turvallisuuden parissa. Haluamme myös kuulla paloturvallisuusosaamisestasi ja kokemuksestasi.

Kerromme työtehtävästä mielellämme lisää;

• Aikavälillä: 19.2.-23.2.2024 Teemu Kajava, toimitusjohtaja, 044 725 7557

• Aikavälillä: 26.2.-8.3.2024 Jeremi Teukku, operatiivinen päällikkö, 044 721 5982

• Hakemukset: safetum@rekry.fi

Tervetuloa Safetumille!

Safetum työnantajana

Etäkoulutus

Safetum – Kiinteistöjen paloturvallisuuden ja varautumisen uusi standardi ja alan johtava asiantuntija Suomessa.

Vuonna 2012 perustettu Safetum palvelee taloyhtiöitä ja erilaisia kiinteistöjä valtakunnallisesti Hangosta Enontekiöön, ja tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita kiinteistöjen paloturvallisuuden ja varautumisen takaamiseksi. Safetumin asiantuntijoiden tehtävänä on löytää kiinteistöjen paloturvallisuusriskit ja varmistaa paloturvallisuuteen ja varautumiseen liittyvien lakisääteisten vaatimusten noudattaminen. Riskitarkastukseen perustuva ennakointi on toiminnan keskiössä, ja yrityksen ehdoton vahvuus on paitsi alan kokeneimmat ammattilaiset, myös kattava palveluvalikoima ja moderneimmat työvälineet. Jo 18 000 kiinteistöä on luottanut paloturvallisuuden ja varautumisen kokonaisvaltaisen hoitamisen Safetumille. Me hoidamme turvallisuutta vahinkojen sijaan.

Kasvamme vahvasti ja etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä jatkuvasti kehittyvällä ja yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Meitä on jo yli 50 asiantuntijaa tekemässä töitä turvallisuuden puolesta. Liity joukkoomme.

Katso avoimet työpaikkamme ja laita hakemuksesi meille jo tänään!

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista