Avoimet työpaikat

Paloturvallisuusasentaja, Espoo / Oulu

Paloturvallisuusasentaja, Espoo / Oulu

Työhakemukset sähköpostitse osoitteeseen
rekry@safetum.fi
Lisätietoja:

Safetum on paloturvallisuusalan kasvuyhtiö. Autamme kiinteistöalan ammattilaisia ja kiinteistöjen omistajia edistämään kiinteistöjen paloturvallisuutta. Meillä pääset luomaan tarinaa, joka on vasta alussa. Tarinaa, joka pelastaa ihmishenkiä.

Etsimme tiimiimme asentajia paloturvallisuuden asennus- ja tarkastustehtäviin sekä Oulun että Espoon toimipisteisiin.

Työn sisältö:

Pääasiallisena työtehtävänäsi on palovaroittimien asennus asuinkiinteistöjen huoneistoihin sekä yleisiin tiloihin. Lisäksi tehtävänäsi voi olla myös muita pienkorjaustöitä rakennusten paloturvallisuuden edistämiseksi.

Annamme sinulle tehtäväkohtaisen perehdytyksen ja luemme kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä eduksi.


Työtehtävissä menestyminen vaatii sinulta asiakaslähtöistä tapaa toimia, omatoimisuutta ja kykyä tarttua työtehtäviin itsenäisesti, kykyä käyttää työkaluja, sekä perustason IT-taitoja.

Lisäksi sinulla tulee olla B-luokan ajokortti. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa ja Oulussa, mutta itse työ tapahtuu asiakaskiinteistöillä. Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla mahdollisuus matkustaa ympäri Suomea. Espoon toimispisteen työtehtävät kuitenkin painottuvat pääkaupunkiseudulle ja Etelä-Suomen alueelle. Saat käyttöösi yhtiön huoltoauton työtehtäviesi suorittamiseksi.


Tarjoamme sinulle:


Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan, säännöllisen työajan arkipäivisin, modernit työvälineet sekä mukaansatempaavan ja nuorekkaan työyhteisön. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin sekä haluamme luoda työntekijöillemme kiinnostavan ja innostavan urapolun.

Safetumin rakenteet työnantajana ovat vakaat ja turvalliset. Olemme hyvin perinteinen työnantaja joka arvostaa työn tekijää. Olet meillä osa työyhteisöä, joka haluaa sinun menestyvän yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Palkkatasomme asentajan tehtävissä on 2600€ - 3200€.


Työn aloitus heti / sopimuksen mukaan kesällä 2024.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@safetum.fi viimeistään 26.4.2024.

Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätiedot: Jeremi Teukku, operatiivinen päällikkö, 044 721 5982

Safetum työnantajana

Etäkoulutus

Safetum – Kiinteistöjen paloturvallisuuden ja varautumisen uusi standardi ja alan johtava asiantuntija Suomessa.

Vuonna 2012 perustettu Safetum palvelee taloyhtiöitä ja erilaisia kiinteistöjä valtakunnallisesti Hangosta Enontekiöön, ja tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita kiinteistöjen paloturvallisuuden ja varautumisen takaamiseksi. Safetumin asiantuntijoiden tehtävänä on löytää kiinteistöjen paloturvallisuusriskit ja varmistaa paloturvallisuuteen ja varautumiseen liittyvien lakisääteisten vaatimusten noudattaminen. Riskitarkastukseen perustuva ennakointi on toiminnan keskiössä, ja yrityksen ehdoton vahvuus on paitsi alan kokeneimmat ammattilaiset, myös kattava palveluvalikoima ja moderneimmat työvälineet. Jo 18 000 kiinteistöä on luottanut paloturvallisuuden ja varautumisen kokonaisvaltaisen hoitamisen Safetumille. Me hoidamme turvallisuutta vahinkojen sijaan.

Kasvamme vahvasti ja etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä jatkuvasti kehittyvällä ja yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Meitä on jo yli 50 asiantuntijaa tekemässä töitä turvallisuuden puolesta. Liity joukkoomme.

Katso avoimet työpaikkamme ja laita hakemuksesi meille jo tänään!

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista