Avoimet työpaikat

Avoin hakemus, paloturvallisuusasentaja

Avoin hakemus, paloturvallisuusasentaja

Työhakemukset sähköpostitse osoitteeseen
rekry@safetum.fi
Lisätietoja:

Safetum on paloturvallisuusalan kasvuyhtiö. Autamme kiinteistöalan ammattilaisia ja kiinteistöjen omistajia edistämään kiinteistöjen paloturvallisuutta. Meillä pääset luomaan tarinaa, joka on vasta alussa. Tarinaa, joka pelastaa ihmishenkiä.

Paloturvallisuusasentajana tulet työskentelemään osana turvallisuusasiantuntijatiimiämme, joka koostuu pelastussuunnittelijoista, palokatko- ja sammutinasentajista, väestönsuojan tarkastajista, teknisistä piirtäjistä sekä kouluttajista, joilla kaikilla vahva halu edistää kiinteistöjen paloturvallisuutta.

Pääasiallinen työtehtäväsi on suorittaa palokatkoasennuksia sekä väestönsuojien tarkastuksia ja huoltotoimenpiteitä taloyhtiöihin ja toimitilakiinteistöihin. Näiden lisäksi suoritat alkusammutuskaluston määräaikaistarkastuksia sekä asennuksia. Annamme tehtäväkohtaisen perehdytyksen, mutta kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Esimerkiksi kokemus kiinteistöalan huoltotehtävistä, kuten kiinteistönhoitajan tehtävistä antaa hyvän pohjakokemuksen tehtävään.

Toimipisteemme Espoossa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella mutta itse työ tapahtuu asiakaskiinteistöillä. Työ on erittäin liikkuvaa, joten sinulla tulee olla B-luokan ajokortti ja mahdollisuus matkustaa ympäri Suomen. Saat käyttöösi yhtiön huoltoauton työtehtäviesi suorittamiseksi.

Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan, modernit työvälineet sekä mukaansatempaavan ja nuorekkaan työyhteisön. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin sekä haluamme luoda työntekijöillemme kiinnostavan ja innostavan urapolun.

Lähetä itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen sekä yhteenveto tähänastisesta työurasta osoitteeseen rekry(a)safetum.fi . Kerro minkälaiset tehtävät kiinnostavat erityisesti ja miksi juuri Sinä sopisit asiantuntijatiimiimme. Lisää viestin aihekenttään otsikoksi ”Avoin hakemus, paloturvallisuusasentaja”.

Avoin hakemus, turvallisuus­asian­tuntija

Avoin hakemus, turvallisuus­asian­tuntija

Työhakemukset sähköpostitse osoitteeseen
rekry@safetum.fi
Lisätietoja:

Olemme Safetum. Kiinteistöjen paloturvallisuuden uusi standardi ja alamme johtava toimija. Turvaamme palvelumme avulla kodeissa ja työpaikoilla päivittäin satojen tuhansien ihmisten paloturvallisuuden. Teemme koko sydämellämme työtä paloturvallisempien kiinteistöjen puolesta ja haemme jatkuvasti uusia turvallisuusasiantuntijoita joukkoomme Helsingin toimipisteeseen.

Olet sitten opinnoistasi vastavalmistunut, opintojaan juuri päättävä tai kokeneempi alan konkari, paloturvallisuuden asiantuntijana tuotat Safetumilla palvelua, joka suojaa kiinteistöjä sekä voi pelastaa ihmishenkiä.

Asiantuntijamme havaitsevat vuosittain lähes 100 000 paloturvallisuusriskiä, jotka voivat aiheuttaa tai levittää palon vahinkoja. Asiantuntijatiimin tehtävänä on havaita nämä riskit ja korjata niitä kuntoon yhdessä asiakkaidemme kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa pelastussuunnitelmien laadintaa sekä riskitarkastusten suorittamista sekä mahdollisesti muita paloturvallisuuden konsultaatioita. Omasta kiinnostuksesta ja osaamisesta riippuen tehtäväkenttään voi kuulua myös turvallisuuskoulutusten pitämistä sekä palo-osastoinnin korjaustoimet ja alkusammutuskaluston tarkastustoimet.

Annamme kattavan tehtäväkohtaisen perehdytyksen, minkä lisäksi edellytämme turvallisuusalan koulutusta tai työkokemusta vastaavista paloturvallisuuden tehtävistä.

Työstä suoriutuminen edellyttää itsenäistä työotetta, suunnitelmallisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyvää paineensietokykyä. Sinulla tulee olla hyvä kirjallinen ja suullinen ulosanti, asiakaspalveluasennetta unohtamatta. Tukenasi työskentelee joukko osaavia asiantuntijoitamme ja työtäsi sujuvoittavat modernit työvälineet sekä digitaaliset ohjelmistot.

Työ on liikkuvaa, joten sinulla tulee olla oma auto, henkilöauton ajokortti sekä matkustusvalmius ympäri Suomen.

Etsimme siis henkilöitä, joilla on:

  • Turvallisuusalan tutkinto tai muu soveltuva koulutus
  • Ymmärrys kiinteistön paloturvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä
  • Positiivinen ja aikaansaava asenne
  • Halu kehittää omaa osaamistaan
  • Ratkaisukeskeinen asenne ja itsenäinen työote
  • Matkustusvalmius

Miksi Safetum?

  • Pääset osaksi kokenutta mutta nuorekasta ja energistä tiimiämme.
  • Tarjoamme kehittymisen ja etenemisen mahdollistavan urapolun nopeasti kasvavassa yrityksessämme.
  • Meillä viihdytään pitkään! Panostamme aktiivisesti työntekijöiden jaksamiseen ja työhyvinvointiin.

Lähetä itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen sekä yhteenveto tähänastisesta työurasta osoitteeseen rekry(a)safetum.fi . Kerro minkälaiset tehtävät kiinnostavat erityisesti ja miksi juuri Sinä sopisit asiantuntijatiimiimme. Lisää viestin aihekenttään otsikoksi ”Avoin hakemus, turvallisuusasiantuntija”.

Safetum työnantajana

Etäkoulutus

Safetum – Kiinteistöjen paloturvallisuuden ja varautumisen uusi standardi ja alan johtava asiantuntija Suomessa.

Vuonna 2012 perustettu Safetum palvelee taloyhtiöitä ja erilaisia kiinteistöjä valtakunnallisesti Hangosta Enontekiöön, ja tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita kiinteistöjen paloturvallisuuden ja varautumisen takaamiseksi. Safetumin asiantuntijoiden tehtävänä on löytää kiinteistöjen paloturvallisuusriskit ja varmistaa paloturvallisuuteen ja varautumiseen liittyvien lakisääteisten vaatimusten noudattaminen. Riskitarkastukseen perustuva ennakointi on toiminnan keskiössä, ja yrityksen ehdoton vahvuus on paitsi alan kokeneimmat ammattilaiset, myös kattava palveluvalikoima ja moderneimmat työvälineet. Jo 18 000 kiinteistöä on luottanut paloturvallisuuden ja varautumisen kokonaisvaltaisen hoitamisen Safetumille. Me hoidamme turvallisuutta vahinkojen sijaan.

Kasvamme vahvasti ja etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia asiantuntijatehtäviä jatkuvasti kehittyvällä ja yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Meitä on jo yli 50 asiantuntijaa tekemässä töitä turvallisuuden puolesta. Liity joukkoomme.

Katso avoimet työpaikkamme ja laita hakemuksesi meille jo tänään!

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

18 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

60 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 50

palo­turvallisuuden ammattilaista