Aidon turvallisuuden takana on aina ihminen

Teemme koko sydämellämme työtä paloturvallisempien kiinteistöjen puolesta. Tehtävämme on hoitaa turvallisuutta vahinkojen sijaan.

Etäkoulutus

“Elämme aikakautta, jossa paloturvallisuuteen ja kokonaisturvallisuuteen vaikuttavat olosuhteet muuttuvat kiinteistöissä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Suomalaisten kiinteistöjen turvallisuuden edistäminen vaatii yhä nopeampia ja tehokkaampia toimenpiteitä. Turvallisuustyötä ei tehdä lainsäätäjän tai viranomaisten vuoksi, vaan meidän itsemme, perheemme, ystäviemme ja naapureidemme turvallisuuden varmistamiseksi.”

Teemu Kajava
Toimitusjohtaja

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija jo vuodesta 2012

Vuonna 2012 perustettu Safetum on paloturvallisuuden johtava asiantuntija Suomessa. Jo yli 18 000 kiinteistöä Suomessa on luottanut meille paloturvallisuuden ja väestönsuojelun kokonaisvaltaisen hoitamisen.

Autamme kiinteistöjä kaikissa paloturvallisuuden ja varautumisen toimenpiteissä. Ylläpidämme ja laadimme kiinteistöjen pelastussuunnitelmia, koulutamme kiinteistöjen asukkaita ja työpaikkatilojen työntekijöitä, tarkastamme paloturvallisuusriskejä, huollamme väestönsuojia sekä paloturvallisuuslaitteita.

Työllistämme Suomessa yli 50 asiantuntijaa ja pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Asiakkaitamme palvelemme valtakunnallisesti.

Arvomme

Yhdessä onnistuminen

Luomme menestyksemme yhteistyöllä. Kohtaamme onnistumiset ja epäonnistumiset yhdessä. Safetumfamily etsii ratkaisut vaikeisiin tilanteisiin aina yhteisen tekemisen kautta.

Ratkaisukeskeisyys

Kohtaamme ongelmat ja haasteet ratkaisukeskeisesti. Keskitymme analysoinnissa asioiden ymmärtämiseen ja virheistä oppimiseen. Suuntaamme katseemme tulevaisuuteen ja toiveikkuuteen.

Vastuullisuus

Mitä ikinä teemmekin, teemme sen vastuullisesti ja avoimuutta kunnioittaen. Perustamme päätöksemme tietoon sekä tasapuolisuuteen kestävän kehityksen periaatteita ja inhimillisyyttä kunnioittaen.

Monta hyvää syytä valita Safetum.

Lue, miten me teemme kiinteistöistä paloturvallisia.

Lue lisää

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

18 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista