Safetumista

Olemme kiinteistöjen paloturvallisuuden uusi standardi ja alan johtava toimija. Teemme koko sydämellämme työtä paloturvallisempien kiinteistöjen puolesta.
Etäkoulutus

Vuonna 2012 perustettu Safetum on paloturvallisuuden johtava asiantuntija Suomessa. Jo yli 12 000 kiinteistöä Suomessa on luottanut meille palo- ja pelastusturvallisuuden kokonais­valtaisen hoitamisen.

Asiantuntijoidemme tehtävä on löytää kiinteistöjen paloturvallisuus­riskit ja varmistaa lakisääteisten vaatimuksien noudattaminen. Riski­tarkastukseen perustuva ennakointi on toimintamme keskiössä, ja ehdoton vahvuutemme on paitsi alan kokeneimmat ammattilaiset myös moderneimmat työvälineet.

Paloturvallisuudesta huolehtiminen on yhteistyötä. Luotettavan kumppanin kanssa vältyt vahingoilta.

Teemu Kajava
Toimitusjohtaja

Miksi Safetum?

Paloturvallisuus on paitsi jokaisen oikeus myös yhteinen velvollisuus. Laki­sääteinen vastuu turvallisuudesta on siis aina jonkun harteilla; talo­yhtiön hallituksen, kiinteistön omistajan, yrittäjän tai esimerkiksi toimitus­johtajan. Palo­turvallisuudesta huolehtimisen ei tarvitse kuitenkaan olla moni­mutkaista tai raskasta. Tarjoamme käyttöösi alan johtavan osaamisen, digitaaliset palvelut ja jatkuvan turvallisuuden seurannan.
Pyydä tarjous

Faktoja Safetumista

12 000
turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön
100 000
havaittua riskiä
4 000
riski­tarkastusta vuodessa
45
palo­turvallisuuden ammattilaista

Aidon turvallisuuden takana on ihminen

Digitaalinen lomake tai tekninen ratkaisu ei riitä varmistamaan paloturvallisuutta. Siksi Safetumilla pelastus­suunnitelmasta vastaa aina kokenut palo­turvallisuuden asian­tuntija.

Kaikki lähtee kohde­käynnillä tapahtuvasta riski­tarkastuksesta, jossa asiantuntija mittaa kiinteistön turvallisuuden tason eli turvallisuus­indeksin ja arvio palo­turvallisuus­riskit. Pelastus­suunnitelma laaditaan ammattilaisen toimesta verkkopalveluun, ja apu on saatavilla myös turvallisuuden kehitys­ohjelmien, turvallisuus­viestinnän sekä käytännön korjaus­toimen­piteiden muodossa.

Asiakkaamme kertovat

Lataa pelastus­turvallisuuden vuosi­tilastoja