Monta hyvää syytä valita Safetum

Me hoidamme kiinteistöjen paloturvallisuutta ja varautumista käytännön teoilla. Palvelumme avulla hoidat turvallisuutta vahinkojen sijaan.

Etäkoulutus

“Koemme, että meistä ollaan aidosti kiinnostuneita ja mielipiteemme huomioidaan hyvin. Kaikki hoidetaan kuntoon. Olemmekin saaneet antaa suosituksia myös eteenpäin.”

Tuukka Tuomala
Toimitusjohtaja, Hämeenlinnan Asunnot Oy

Asiantuntijat palveluksessasi

Asiantuntijamme ovat kiinteistöpäättäjien tukena kaikissa paloturvallisuuteen ja varautumiseen liittyvissä tilanteissa. Paloturvallisuudesta ja väestönsuojelusta huolehtiminen on yhteistyötä.

Palvelemme ympäri Suomen

Meiltä löytyy valtakunnallinen palveluverkosto, joka kattaa koko Suomen. Vahvuutenamme on paikallistuntemus ja nopea palvelu ympäri Suomen.

Kiinteistöalan kumppani

Paloturvallisuuden hoitaminen on yhteistyötä. Verkkopalvelumme on yhdistettävissä eri isännöinti- ja asukasviestinnän kanaviin ja palveluihin ilman erillistä kirjautumista. Teemme tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Visma Real Estaten, Tampuurin, Hausvisen, Premiksen, Huoneistotiedon ja Osurian kanssa.

Näin teemme kiinteistöistä paloturvallisia

1. Pelastussuunnitelma ja riskitarkastus

Asiantuntijamme suorittaa paloturvallisuuden riskitarkastuksen ja päivittää/laatii uuden pelastussuunnitelman yhdessä kiinteistön vastuuhenkilöiden kanssa.

2. Riskiraportti ja kustannusarvio korjauksista

Riskitarkastukseen sisältyy tarkastusraportti sekä suunnitelma ja tarjous havaittujen riskien korjaamiseksi.

3. Turvallisuutta edistävät toimet

Toteutamme havaittujen turvallisuusriskien korjaukset avaimet käteen -periaatteella.

4. Vuosihuollot ja turvallisuuden ylläpito

Turvallisuuden hoitaminen on prosessi, ei projekti. Kiinteistö voi tehdä kanssamme palvelusopimuksen paloturvallisuuslaitteiden vuosihuolloista ja riskitarkastuksista. Huoltosopimuksen avulla lakisääteiset huollot ja tarkastukset eivät jää suorittamatta.

5. Safetum Verkkopalvelu

Verkkopalvelussamme paloturvallisuuden seuranta, pelastussuunnitelma, turvallisuusohjeet ja väestönsuojeluun liittyvät ohjeet ovat aina ajan tasalla ja helposti luettavissa.

Etäkoulutus

Paloturvallisuudesta huolehtiminen on yhteistyötä. Hoidetaan turvallisuutta vahinkojen sijaan.

Lue meistä

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista