Paloturvallisuuden ja pelastussuunnittelun verkkopalvelu

Verkkopalvelun avulla hallinnoit kiinteistösi pelastussuunnitelmaa sekä seuraat paloturvallisuutta ja käynnissä olevien korjaustoimenpiteiden etenemistä. Verkkopalvelumme pystyy yhdistämään lähes jokaiseen kiinteistöalan viestintä- ja toiminnanohjauspalveluun.

Mobiililaite

“Asukkaille Safetumin palvelu tuo mahdollisuuden seurata oman asuinrakennuksen pelastussuunnitelmaa verkossa. Isännöitsijöillä on puolestaan laajemmat käyttöoikeudet palveluun.”

Juha Tiitta
Toimitusjohtaja, Kotkan Asunnot Oy

Safetumin verkkopalvelu helpottaa toimenpiteiden seurantaa ja raportointia sekä turvallisuusviestintää

Vaara- ja vahinkotilanteiden ennakoimiseksi ja välttämiseksi on tärkeää, että paloturvallisuuden tilannetta seurataan pitkäjänteisesti. Safetumin verkkopalvelun avulla pystyt hallinnoimaan kiinteistösi pelastussuunnitelmaa sekä seuraamaan paloturvallisuutta ja käynnissä olevien korjaustoimenpiteiden etenemistä paikasta sekä ajasta riippumatta.

Verkkopalvelussa pelastussuunnitelma on helposti luettavissa ja vastuuhenkilöiden päivitettävissä. Pelastussuunnitelman voi myös yhdistää verkkopalvelun avulla taloyhtiön asukasviestinnän kanaviin ja palveluihin. Turvallisuusohjeiden ja pelastussuunnitelman viestiminen asukkaille ja kiinteistön käyttäjille on siten tehty mahdollisimman helpoksi.

Verkkopalvelun yhdistäminen kiinteistön omaan digipalveluun

Verkkopalvelumme on yhdistettävissä eri isännöinti- ja asukasviestinnän kanaviin ja palveluihin ilman erillistä kirjautumista. Teemme tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Visma Real Estaten, Tampuurin, Hausvisen, Premiksen, Huoneistotiedon ja Osurian kanssa.

Tämän ominaisuuden ansiosta pelastussuunnitelman ja turvallisuusohjeiden viestiminen asukkaille ja kiinteistön käyttäjille onnistuu vaivattomasti.

Lue lisää kumppaneistamme

Onko asuinalueesi paloturvallisuus kunnossa? Selvitä taloyhtiösi turvallisuusindeksi.

Etäkoulutus

Paloturvallisuudesta huolehtiminen on yhteistyötä. Hoidetaan turvallisuutta vahinkojen sijaan.

Lue meistä

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista