Ihmisten osaaminen ratkaisee paloturvallisuuden

Poistumisharjoituksen ja muiden koulutuspalveluidemme avulla varmistat, että kiinteistönne työntekijät osaavat toimia turvallisesti ja tehokkaasti tulipalotilanteessa.

“Poistumisharjoitus oli hyvin organisoitu Safetumin osalta. Safetumilla oli asiallinen ote kaikkeen ja kohtelias tapa tuoda asioita esille. Harjoituksesta saatu raportti oli selkeä ja kattava, ja siitä on tehty jo hyviä huomioita ja muistiinpanoja."

Tuija Kulmala
Business Park Manager, Retta Management

Poistumisharjoitus

Palvelu sopii hyvin työpaikka- ja tuotantokiinteistöille. Poistumisharjoituksen oppimistavoitteina on, että kiinteistön käyttäjät tiedostavat seuraavat poistumistilanteessa vaikuttavat tekijät:

  • Reagointi palohälytykseen ja palokelloihin
  • Henkilökunnan poistuminen ja asiakkaiden evakuointi
  • Ryhmätyöskentely ja viestintä
  • Toiminta evakuointitilanteessa ja kokoontumispaikalla
  • Viranomaisyhteistyö
  • Toimintamallit kiinteistön pelastussuunnitelman mukaisesti

Alkusammutuskoulutus

Palvelu sopii hyvin työpaikka- ja tuotantokiinteistöjen henkilökunnalle. Oppimistavoitteena on, että koulutettavat oppivat ymmärtämään alkusammuttimien toimintaperiaatteita sekä teoriassa että käytännön harjoittelun kautta. Koulutuspalveluun sisältyy aina käytännön harjoittelu käsisammuttimella ja sammutuspeitteellä.

Turvallisuuskävely

Palvelu sopii hyvin taloyhtiön hallituksille, työpaikkakiinteistöjen työntekijöille ja turvallisuusvastaaville. Turvallisuuskävelyn aikana tarkastellaan kiinteistön kokonaisturvallisuutta. Koulutuksen tarkoituksena on perehdyttää henkilökunta ja käyttäjät kohteen turvallisuusjärjestelyihin, pelastussuunnitelmaan ja varautua onnettomuustilanteisiin sekä tutustua kiinteistön ennalta ehkäisevään turvallisuustoimintaan.

Hätäensiapukoulutus

Palvelu sopii hyvin työpaikka- ja tuotantokiinteistöjen henkilökunnalle. Oppimistavoitteena on, että koulutettavat oppivat ymmärtämään hätäensiavun perusperiaatteet, peruselintoimintojen turvaamisen, tajuttoman ensiavun sekä toimintaperiaatteet yleisimmissä sairaskohtauksissa. Koulutukseen sisältyy aina käytännön elvytysharjoittelu.

Tilaa tuote tai koulutus

Vastaamme viestiisi 24h kuluessa tai seuraavana arki­aamuna yhteyden­otto­pyynnöstä. Halutessasi voit antaa tarkempia tietoja kohteesta viesti­kentässä.

Kiitos! Otamme pian yhteyttä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista