Selvitä taloyhtiösi paloturvallisuus

Selvitä taloyhtiösi palo­turvallisuus

Paloturvallisuuden riskitarkastus on ainutlaatuinen arviointimenetelmä, jossa asiantuntijamme mittaa ja arvioi kiinteistöstä lähes 200 eri osa-alueen riskit. Riskihavaintojen pohjalta laskemme kiinteistölle turvallisuusindeksin, joka havainnollistaa turvallisuuden kokonaistilannetta kiinteistössä. Jos taloyhtiön turvallisuusindeksi on 80/100 tai enemmän, kiinteistön paloturvallisuus on lakisääteisellä tasolla.

Testaa nyt alta, mikä on sinun asuinalueesi keskimääräinen turvallisuusindeksi! Voit myös selvittää oman taloyhtiösi alustavan turvallisuustason kysymystemme avulla.

TuliHälytyslaiteMobiililaitePoistumistie

Tarkista, kuinka palo­turvallinen asuinalueesi on?

Syötä postinumerosi alle
0 / 100
Turvallisuusindeksi
Näyttääkö huonolta? Ota yhteyttä!
Syötä postinumerosi alle

Selvitä taloyhtiösi alustava turvallisuusindeksi!

Rastita jokainen kohta, joka taloyhtiöllänne on kunnossa. Jätä tyhjäksi ne kohdat, jotka eivät ole kunnossa.

Turvallisuus­indeksisi on

0 / 100
Turvallisuusindeksi

AUTS, nyt pitäisi herätä! Taloyhtiön paloturvallisuus vaikuttaisi olevan heikko ja lakisääteisetkin tehtävät vaikuttavat jääneen suorittamatta tai ne on tehty vahingossa naapuriin. Autamme teitä mielellämme paloturvallisuuden edistämisessä ja voimme yhdessä suunnitella tien pohjamudista kohti tähtiluokitusta.

Oijoi, tunnelin päässä oleva valo on varsin heikko, mutta valoa kuitenkin! Taloyhtiön paloturvallisuus vaikuttaisi olevan alhaisella tasolla ja moni lakisääteinen tehtäväkin on jäänyt teillä suorittamatta. Ei kuitenkaan syytä synkistelyyn, olette tehneet pohjatyötä ja reitti tähtiluokitukseen on mahdollinen. Nappaa meitä kädestä niin tehdään matka tähtiin yhdessä!

Ei huono, maata näkyvissä! Paloturvallisuustasonne on vedenjakajalla. Pienikin käännös paapuuriin niin yllätte lakisääteiselle tasolle, toisaalta yksikin lipsahdus niin luisutte kuiluun. Eli nyt on loppukirin paikka viimeistellä teidän taloyhtiönne paloturvallisuus tähtiluokkaan. Asiantuntijamme auttavat teitä mielellämme, tehdään tämä matka yhdessä!

WAU! Onnittelut! Voitte olla ylpeitä tavasta, jolla olette hoitaneet paloturvallisuuttanne! Priimaa pukkaa. Kuulutte suomalaisten taloyhtiöiden 9 % tähtiluokkaan! Autamme teitä mielellämme pysymään tässä taloyhtiöiden all stars -joukossa, eli olettehan yhteydessä jos haluatte meidät avuksenne.

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä pikapuoliin.
Hups! Joku meni pieleen.