Pelastusvalvoja huolehtii turvallisuudesta vahinkojen sijaan

Säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 miljoonaa euroa ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina.

Pelastusturvallisuus

Safetum mobiilipalvelu parantaa yritysten työturvallisuutta

Palvelulla hoidat turvallisuushavaintojen ilmoittamisen, käsittelyn sekä vaarojen selvittämisen ja riskien arvioinnin. Näin tapaturmat ja vahingot vähenevät. Voit täydentää mobiilipalvelua asiantuntijapalveluilla ja koulutuksilla.

Työturvallisuus

Asiakkaamme kertovat

Scanian turvallisuuskulttuuria kehitetään askel askeleelta

Scania Suomi

Safetumin tarjoama työturvallisuuden mobiilipalvelu on tärkeä osa Scania Suomen turvallisuuskulttuurin kehittämishanketta.

Lue lisää

Martelalla havaitaan riskit ja parannetaan turvallisuutta

Martela Oyj

Työturvallisuushavaintojen sähköinen ilmoittaminen on tärkeä osa Martelan turvallisuusajattelua, jonka tavoite on nolla tapaturmaa.

Lue lisää

DB Schenker kehittää ja ylläpitää työturvallisuutta Safetum -mobiilipalvelulla

DB Schenker

DB Schenker kehittää ja ylläpitää työturvallisuutta Safetum -mobiilipalvelulla. Suomessa DB Schenkerin palveluita tuottaa noin 1 270 henkilöä 18 paikkakunnalla. Vuonna 2016 koti- ja ulkomaan toimintojen liikevaihto oli yhteensä noin 452 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Ammatillinen erityisoppilaitos Luovi kehittää turvallisuustyötään keskitetysti Safetumin mobiilipalvelulla ja asiantuntijapalveluilla

Ammatillinen erityisoppilaitos Luovi

Rovaniemeltä Helsinkiin toimivassa ja noin 700 henkeä työllistävässä Ammattiopisto Luovissa turvallisuushavaintojen hallinta ja kiinteistöturvallisuuden kehittäminen ei ole aina ollut yhtä hyvällä tolalla kuin nyt. Ammatillinen erityisoppilaitos Luovi kehittää turvallisuustyötään keskitetysti Safetumin mobiilipalvelulla ja asiantuntijapalveluilla.

Lue lisää

Säännölliset turvallisuuskoulutukset takaavat hoivakotien paloturvallisuuden.

Attendo, Hoivakoti Vuoripirtti Espoo

Attendon henkilökunnan säännölliset turvallisuuskoulutukset ja käytännön harjoitukset takaavat, että Attendon hoivakodeissa toimitaan poikkeustilanteissa oikein ja ripeästi.

Lue lisää

Toimiva taloyhtiöstrategia johti turvallisuusindeksin huippulukemaan

Jari Kätkytniemi, hallituksen puheenjohtaja, As Oy Espoon Merikotka

Merenrantamaisemassa sijaitsevan As Oy Espoon Merikotkan isännöitsijä tilasi taloyhtiöön pelastustarkastuksen, jotta hallitus ja osakkaat tulisivat tietoisiksi asuinympäristön pelastusturvallisuutta vaarantavista tekijöistä.

Lue lisää

Turvallisuutta mitataan Nuorisosäätiön kiinteistöissä aktiivisesti

Sami Kaartinen, tekninen isännöitsijä, Nuorisosäätiö

Nuorisosäätiö on vuonna 1961 perustettu yhteisö, joka edistää sosiaalista nuorisotyötä kasvatustyön kehittämisellä ja itsenäistymisen tukemisella. Säätiö omistaa noin 60 kiinteistöä, joissa asuu yli 4 500 nuorta. Kiinteistöjen pelastusturvallisuuden riski- ja vaaratekijät kartoitetaan Safetumin pelastustarkastuksilla.

Lue lisää

Koti on enemmän kuin seinät ympärilläsi; se luo turvallisuutta, pysyvyyttä ja on iso osa elämäämme

Jenni Määttä, palvelujohtaja, Forenom

Majoituspalveluyritys Forenom on saavuttanut johtavan aseman yritysmajoitussektorilla pohjoismaissa. Yhteensä 4000 huoneistoa, 10 huoneistohotellia ja 8 hostellia. Ruotsissa majoituskapasiteetti kasvaa vauhdilla ja tulee kolminkertaistumaan vuonna 2017.

Lue lisää

Hemmet är mer än väggarna omkring dig; det symboliserar det trygga och bestående i våra liv

Annika Öman & Jenni Määttä, Forenom Oy

Hotelloperatören Forenom har intagit en ledande position inom flexibla boendeuthyrningslösningar för företag i Norden och har sammanlagt 4000 boenden, 10 lägenhetshotell och 8 hostelanläggningar. Den svenska uthyrningskapaciteten växer kraftigt och kommer att tredubblas under 2017.

Lue lisää

Home is more than walls that surround you - It’s safety and stability, the foundation of where life is happening

Annika Öman & Jenni Määttä, Forenom Oy

With more than 4000 apartments and rooms, 10 apartment hotels and 9 hostels, Forenom has gained a leading position in the Nordic corporate housing market. The company’s Swedish operations are showing strong growth and are expected to triple by size in 2017.

Lue lisää
31.12.2018

Pelastusvalvoja: Näillä ohjeilla kohti turvallista uutta vuotta

Hyvää ja turvallista uutta vuotta 2019! Juhlakausi jatkuu vuoden vaihtumisen merkeissä. Osa valitsee olla ampumatta ilotulitteita, mutta monelle se on tärkeä uuden vuoden traditio. Ilotulitteiden ampumista saattavat tänä vuonna hankaloittaa Etelä- ja Länsi-Suomessa voimakkaat tuulenpuuskat. Näillä ohjeilla kohti turvallista uutta vuotta.

Lue lisää
11.12.2018

Lentoturvallisuudesta oppia kiinteistöjen turvallisuuden hallintaan

Useiden tutkimuksien mukaan lentäminen on yksi turvallisimmista liikennemuodoista. Yhdysvaltalainen National Safety Council -turvallisuusjärjestö arvioi, että todennäköisyys kuolla auto-onnettomuudessa on noin 1:114, kun taas lentomatkustuksessa todennäköisyys on kymmeniä kertoja pienempi, eli 1:9821. Voidaan tilastojen valossa todeta, että lentäminen on nopea ja turvallinen liikennemuoto. Otetaan mallia ilmailusta kiinteistöjen turvallisuuden hallintaan.

Lue lisää
04.12.2018

Kaupunkikohtainen pelastusturvallisuuden selvitys: Kiinteistöjen riskienhallinnassa kehitettävää

Kiinteistöjen riskienhallinta on hämmästyttävän usein heräämistä vasta onnettomuuksien jälkeen. Tulipalo, vesivahinko, kellarimurto, parvekekaiteen pettäminen tai liukkaasta katukäytävästä aiheutunut vammautuminen todetaan, korvauksia haetaan vakuutusyhtiöltä ja sitten toivotaan, että korvaus saadaan. Safetumin pelastusvalvojat tarkastivat yli 3500 asuin- ja toimistokiinteistön riskitekijät vuonna 2017, mistä on laadittu kaupunkikohtainen pelastusturvallisuuden vertailu ja selvitys.

Lue lisää
27.11.2018

Työturvallisuus parantaa tuottavuutta

Työturvallisuuden parantaminen ja turvallisuushavaintojen tekeminen eivät ole yksin raskaan teollisuuden ja logistiikka-alan asia, vaan sitä tarvitaan yhtälailla kaupassa, palveluissa ja toimistotyössä. Psykososiaalinen työturvallisuus kuormitus ja ergonomia ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin fyysinen ja mekaaninen työturvallisuus.

Lue lisää
29.10.2018

Digi myllertää vakuutukset ja turvallisuuden kiinteistöissä – kukaan ei ole turvassa!

Olemme matkalla kohti reaaliaikaista turvallisuuden hallintaa, missä erilaisia riskitekijöitä, kuten vuoto-, rikos-, palo- ja tapaturmariskejä seurataan ja analysoidaan reaaliaikaisesti. Olemme myös entistä lähempänä sitä päivää, kun tekoäly ennustaa ja arvioi automaattisesti mahdollisia vahinkoja sekä tapaturmia yrityksissä ja kiinteistöissä. Erilaiset anturit tuottavat dataa, joka analysoidaan ja käytetään kiinteistön käyttäjien turvallisuuden edistämiseen ja kunnossapitoon.

Lue lisää
26.10.2018

Turvallisuusindeksi kertoo kiinteistön riskitason

Kattava pelastustarkastus ja moderni pelastussuunnitelma ovat tärkeä osa modernia asunto- osakeyhtiön kiinteistönhoitoa. Helsingin Alppiharjun sydämessä, Kustaankadun ja Vaasankadun kulmassa sijaitsevassa kuusikerroksisen asunto-osakeyhtiön pelastusturvallisuutta seurataan ja mitataan turvallisuusindeksillä. Turvallisuusindeksi kertoo kiinteistön riskitason, jonka avulla ennaltaehkäistään vahinkoja ja onnettomuuksia.

Lue lisää
28.09.2018

Safetum voitti Senaatti-Kiinteistöjen pelastussuunnitelmajärjestelmän julkisen kilpailutuksen

Safetum Oy on voittanut Senaatti-Kiinteistöjen julkisen kilpailutuksen, missä tarkoituksena on ollut hankkia pelastussuunnitelmajärjestelmä palveluna. Hankinnan kohteena oleva pelastussuunnitelmajärjestelmä hankitaan SaaS-palveluna.

Lue lisää
19.09.2018

Saari Partners vauhdittaa työ- ja kiinteistöturvallisuuden digimurrosta panostamalla markkinajohtaja Safetumiin

Saari Partners sijoittaa nopeasti kasvavaan Safetumiin. Kumppanuus Saari Partnersin kanssa tuo yritykselle voimavaroja sekä digitaalisten palveluiden jatkokehittämiseen että nopeamman laajenemisen ja kasvun toteuttamiseksi. ”Kannattava kasvu on ollut aina yrityksen ideologian ytimessä ja halusimme tässä vaiheessa kumppanin, jolla on aidosti halu tehdä yhdessä innovatiivisempaa tulevaisuutta – ei ainoastaan vakaata tuottoa. Yhdessä meillä on hyvät edellytykset ansaita jatkossakin asiakkailtamme paikka alan kehityksen kärjessä," kertoo Safetumin toimitusjohtaja Tuomas Jurvelin.

Lue lisää
17.05.2018

Viestintä, tiedottaminen ja turvallisuuskoulutukset - keskeinen osa kiinteistön riskienhallintaa

Turvallisuustiedottamisen ja –koulutuksen merkitystä ei voi painottaa liikaa. Turvallisuustietouden vaikutus kiinteistön ja sen käyttäjien turvallisuuteen on merkittävä. Lue lisää asiantuntijamme blogikirjoituksesta.

Lue lisää
07.05.2018

Työturvallisuuden vuositilasto 2017: Suurimmat haasteet sotealalla, kasvuyrityksissä ja ihmisten asenteissa

Suomalaisyritykset huolehtivat työntekijöidensä turvallisuudesta vaihtelevasti. Toukokuun alussa ilmestynyt Safetumin työturvallisuuden vuositilasto 2017 osoittaa, että vain noin joka viides yritys huolehtii työturvallisuudesta hyvin. Suurimmat haasteet ovat sotealalla, kasvuyrityksissä ja ihmisten asenteissa. Suurin työturvallisuuden vuositilastossa liittyvä muutos liittyy väkivaltaan. Uhkaavia tilanteita on ollut eniten sotealan yrityksissä ja opetustoimessa.

Lue lisää

Safetum sosiaalisessa mediassa

Tilaa maksuton palveluesittely tai kysy lisätietoja

Soita

029 170 1100

Lähetä sähköpostia

myynti@safetum.fi