Ihminen ratkaisee turvallisuuden

Useimmiten tulipalon aiheuttajana on inhimillinen teko tai tekemättä jättäminen. Meidän avullamme varmistat, että taloyhtiönne asukkaat ja työpaikkakiinteistönne työntekijät osaavat toimia turvallisesti ja ymmärtävät hyvän turvallisuuskulttuurin merkityksen hyvinvoinnille.

“Koulutusten avulla jokainen työntekijämme ymmärtää oman roolinsa turvallisuuden ylläpitämisessä sekä osaa toimia tarvittaessa yllättävissä toimenpiteitä vaativissa tilanteissa."

Jonna Ratilainen
Työturvallisuuspäällikkö, Esperi Care Oy

Turvallisuuskävely

Palvelu sopii hyvin taloyhtiön hallituksille, työpaikkakiinteistöjen työntekijöille ja turvallisuusvastaaville. Turvallisuuskävelyn aikana tarkastellaan kiinteistön kokonaisturvallisuutta. Koulutuksen tarkoituksena on perehdyttää henkilökunta ja käyttäjät kohteen turvallisuusjärjestelyihin, pelastussuunnitelmaan ja varautua onnettomuustilanteisiin sekä tutustua kiinteistön ennalta ehkäisevään turvallisuustoimintaan.

Poistumisharjoitus

Palvelu sopii hyvin työpaikka- ja tuotantokiinteistöille. Poistumisharjoituksen oppimistavoitteina on, että kiinteistön käyttäjät tiedostavat seuraavat poistumistilanteessa vaikuttavat tekijät:

  • Reagointi palohälytykseen ja palokelloihin
  • Henkilökunnan poistuminen ja asiakkaiden evakuointi
  • Ryhmätyöskentely ja viestintä
  • Toiminta evakuointitilanteessa ja kokoontumispaikalla
  • Viranomaisyhteistyö
  • Toimintamallit kiinteistön pelastussuunnitelman mukaisesti

Alkusammutuskoulutus

Palvelu sopii hyvin työpaikka- ja tuotantokiinteistöjen henkilökunnalle. Oppimistavoitteena on, että koulutettavat oppivat ymmärtämään alkusammuttimien toimintaperiaatteita sekä teoriassa että käytännön harjoittelun kautta. Koulutuspalveluun sisältyy aina käytännön harjoittelu käsisammuttimella ja sammutuspeitteellä.

Hätäensiapukoulutus

Palvelu sopii hyvin työpaikka- ja tuotantokiinteistöjen henkilökunnalle. Oppimistavoitteena on, että koulutettavat oppivat ymmärtämään hätäensiavun perusperiaatteet, peruselintoimintojen turvaamisen, tajuttoman ensiavun sekä toimintaperiaatteet yleisimmissä sairaskohtauksissa. Koulutukseen sisältyy aina käytännön elvytysharjoittelu.

Tilaa tuote tai koulutus

Vastaamme viestiisi 24h kuluessa tai seuraavana arki­aamuna yhteyden­otto­pyynnöstä. Halutessasi voit antaa tarkempia tietoja kohteesta viesti­kentässä.

Kiitos! Otamme pian yhteyttä.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista