17.2.2022
Tervetuloa mukaan kuuntelemaan uutta webinaarisarjaamme Turvallisuustiistaita, jossa nostamme kuukausittain esille eri alojen asiantuntijoiden kanssa ajankohtaisia, paloturvallisuuden näkökulmasta kiinnostavia teemoja. 15.3.2022 lähetettävän ensimmäisen jakson teema on taloyhtiöiden aurinkovoimajärjestelmä ja niiden paloturvallisuus.

Webinaarisarja Turvallisuus­tiistai – Talo­yhtiön aurinko­voima­järjestelmät ja niiden palo­turvallisuus

Uusiutuvat energiamuodot puhututtavat nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Aurinkosähkö on taloyhtiöille kustannustehokas, ekologinen ja turvallinen tapa tuottaa energiaa suoraan omalta katolta.

Aurinkovoimajärjestelmät ovat kuitenkin verrattain uusi energiamuoto taloyhtiöissä, joten sen asennusprosessia tai vaikutuksia paloturvallisuuteen ei vielä välttämättä tunneta kunnolla. Epäselvää voi myös olla, milloin taloyhtiöille on taloudellisesti kannattava ajankohta asennukselle ja sopiiko ylipäätään uusi energiamuoto omaan yhtiöön.

Webinaarissa annamme vastaukset yhdessä asiantuntijan kanssa seuraaviin kysymyksiin:

  1. Missä vaiheessa aurinkovoimajärjestelmän hankinta on taloyhtiölle ajankohtainen?
  2. Miten aurinkovoimajärjestelmä asentaminen taloyhtiöön tapahtuu käytännössä?
  3. Miten varmistua aurinkovoimajärjestelmän paloturvallisuudesta?
  4. Miten aurinkovoimajärjestelmä tulee huomioida taloyhtiön pelastussuunnitelmassa?

Turvallisuustiistain isäntänä toimii Safetumin toimistusjohtaja Teemu Kajava ja ensimmäisen jakson vierailevana asiantuntijana projektipäällikkö Petri Okkonen Karppelin Enerkia Oy:stä. Webinaarin lopussa on aikaa kuuntelijoiden kysymyksille.

Webinaari lähetetään 15.3. klo 9–10, ja mukaan pääset tästä linkistä. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Ennen tapahtumaa osallistumislinkki jaetaan myös somekanavissamme.

Lisää blogi-artikkeleita

Safetum turvaa selustasi

Oli kyse sitten kiinteistön pelastussuunnittelusta tai yrityksesi työturvallisuudesta, autamme kartoittamaan riskit ja viemään turvallisuuden aidosti uudelle tasolle.
Lue lisää