Safetum ja Hausvise yhteistyöhön

Hausvise

Hausvise on Festum Softwaren helppokäyttöinen isännöintijärjestelmä, joka nopeuttaa ja tehostaa isännöinnin arkea. Hausvise yhdistää taloyhtiön toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja nykyaikaiset asukaspalvelut yhteen helppokäyttöiseen pakettiin.

Kuka hyötyy Hausvisesta?

Hausvise helpottaa kaikkien taloyhtiön eri osapuolien arkea. Sen lisäksi, että Hausvise toimii isännöintitoimiston virtuaalisena työpöytänä, järjestelmän avulla voidaan myös automatisoida monia päivittäisiä isännöinnin toimia. Näin toistuvista työtehtävistä voidaan vapauttaa aikaa mm. akuuttien ja tärkeiden tehtävien hoitamiseen sekä asiakaspalveluun. Isännöintitoimiston lisäksi Hausvise avaa henkilökohtaisen näkymän taloyhtiön asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille. Tiedonhaku, viestintä ja asiointi on helppoa ja vaivatonta niin taloyhtiöön kuin omaan asumiseenkin liittyvissä asioissa.

Hausvise + Safetum pähkinänkuoressa

Hausvisen tavoin Safetum tarjoaa mahdollisuuden hahmottaa taloyhtiön kokonaistilanne entistä paremmin. Safetum tarjoaa näkyvyyttä erityisesti taloyhtiöltä vaadittuihin paloturvallisuuden osa-alueisiin kuten pelastussuunnitelmaan, havaittuihin tulipaloriskeihin ja suoritettuihin paloturvallisuuslaitteiden huoltoraportteihin. Siksi Hausvise olikin Safetumille luonnollinen yhteistyötaho. Luonnolliseksi valinnaksi yhteistyön tekivät myös sen laajalle levinneisyys, tunnettuus ja suuri käyttäjäkunta. Näin yhteistyönä saavutettu erinomainen käyttäjäkokemus saadaan mahdollisimman monelle asiakkaallemme käyttöön. Yhteistyön avulla asiakkaidemme ei tarvitse enää kirjautua useampiin palveluihin, vaan tieto löytyy yhdestä kanavasta yhdellä kirjautumisella.  Hausvise auttaa myös omalta osaltaan paloturvallisuuden ylläpitoa. Sen avulla isännöitsijät pystyvät kommunikoimaan taloyhtiöiden hallitusten ja asukkaiden kanssa tärkeistä paloturvallisuuden osa-alueista. Esimerkiksi päivitettyjen pelastussuunnitelmien saaminen asukkaiden tietoon ja saataville on helppoa ja nopeaa, koska kaikki osapuolet käyttävät Hausvisea aktiivisesti ja viestintä onnistuu mutkattomasti. Tällä tavoin Hausvise ja Safetum tukevat sekä täydentävät toisiaan. Kaiken kaikkiaan Hausvisen ja Safetumin yhteistyö esiintyy asiakkaillemme suoraviivaisena ja vaivattomana. Se helpottaa arkea ja lakisääteisten velvollisuuksien hoitamista.

Vieraile Hausvisen sivulla

Suomen johtava paloturvallisuusasiantuntija

20 000

turvattua kiinteistöä valta­kunnallisesti Hangosta Enontekiöön

4 000

riski­tarkastusta vuodessa

70 000

havaittua riskiä vuosittain

Yli 60

palo­turvallisuuden ammattilaista